Aalborg beriges med ny whiskybar

’Whiskybaren Kahytten’ er navnet på det nye DRC-medlem, som i midt oktober slår dørene op i Aalborg. Historien bag whiskybaren er ganske særlig, og én ting er sikkert; her kan du smage kvalitetswhisky fra den passionerede indehavers personlige samling.

800 forskellige flasker kvalitetswhisky. Det er udgangspunktet, når skolelæreren Rune Holm i Aalborg til oktober (gen)åbner den gamle ”Kahytten” i en lysere renoveret udgave, hvor fokus helt og holdent er på ’whisky’.

Om Rune Holm har erfaring med at drive bar? – Ikke ligefrem! Men med en stor vilje og gåpåmod samt over 10 års whisky-dedikation – endda med privat køb og salg – så kan man sige, at Rune er ganske godt klædt på.

Rune har, ifølge Migogaalborg, de seneste 10 år opkøbt whisky-flasker til butikspriser fra 10 kr. og helt op til 75.000 kr. Det er flasker, Rune nu har samlet på fjernlager, og som han i dag kun ser frem til at dele ud af.

Selvom whiskybaren byder på sjælden kvalitetswhisky, i ekstra store mål, vil udvalget prismæssigt kunne imødekomme enhver gæst med priser fra 40 til 4.000 kr. pr. glas.

Udover de minimum 100 forskellige flasker whisky på drinkskortet, har Rune da også tanke på de gæster, der (endnu) ikke bryder sig om whisky, eller som blot har brug for at skylle efter med noget andet.
Kvalitetsflaskeøl, andre typer af spiritus og sodavand er derfor også på kortet i den snarligt åbne specialbar.

Og ellers står Rune og hans bartendere såmænd bare klar ”med en god whiskyfortælling og et råd om de mange forskellige typer blends og single malts”, når baren, efter planen, åbner i midt-oktober.

DRC ser frem til at følge Whiskybaren Kahytten, og ønsker al held og lykke!