Aktivitetspuljen er åben for ansøgninger – kort frist

Har du en god idé til at skabe øget aktivitet i din café, restaurant eller bar? Så kan du søge om et engangstilskud på op til 25.000 kr. fra Erhvervsstyrelsens nyligt oprettede aktivitetspulje.

Huskespil for børnefamilier, fastfood med foredrag, grøntsagsjuicemaskine i cocktailbaren? Hvis du har en god idé, der kommer dine gæster til gode og øger aktiviteten i din restauration, kan du nu søge Erhvervsstyrelsen om et engangstilskud. Den nye pulje er specifikt øremærket restaurationsbranchen med henblik på at booste forretningen hos restauratører, der er hårdt ramt covid-19 og dens medfølgende restriktioner.

Hvis du driver café, restaurant, el.lign., kan du søge et éngangstilskud på op til 25.000 kr.. Det er muligt at søge for flere serveringssteder ad gangen, så længe hvert sted opfylder betingelserne for tilskud. Der er åbent for ansøgning frem til den 15. november 2020 - kort frist - så skynd dig at søge.

Du kan søge om tilskud, hvis din café, restaurant, bar mv.: 

  • Har haft åbent efter kl. 22 i perioden 19. august - 19. september 2020 og nu er berørt af forbuddet mod at holde åbent efter kl. 22, som indførtes den 19. september 2020.
  • Er på Fødevarestyrelsens liste over autoriserede og registrerede fødevarevirksomheder. Se om din virksomhed står på listen her: findsmiley.dk.
  • Ikke har misligholdt gæld til det offentlige eller er under konkurs.
  • Kan anvende tilskuddet senest den 31. december 2020.

Hvis den samlede sum af ansøgte beløb overstiger det beløb, som er afsat til puljen, vil tilskuddene blive reduceret forholdsmæssigt. Erhvervsstyrelsen kan derfor først meddele de reelle støttebeløb, når alle ansøgninger er modtaget og godkendt.

Du kan læse mere om tilskudsordningen og ansøge her

Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, kravene for ansøgning eller andet, kan du kontakte Erhvervsstyrelsen på telefon 35 29 10 00 eller på e-mail erst@erst.dk.