Vælg en side

HR-netværksmøde 2023

Vil du beriges og udfordres i din HR-rolle af andre, som også arbejder med HR i restaurationsbranchen? Har du brug for inspiration og gensidig sparring om hverdagen i HR? Så sæt tid af til at mødes i DRC’s HR faglige netværk, hvor vi sikrer dig helt aktuel opdatering og udvikling af din faglige viden, løbende […]

Gratis

ÅRETS BRANCHEMØDE FOR FROKOST- OG CATERINGLEVERANDØRER

Smagssans A/S Vibeholms allé 20, Brøndby

Onsdag d. 21. juni kl. 16.00-21.00 er I alle inviteret til DFCL branchemøde, som afholdes hos Smagssans A/S, Vibeholms allé 20, 2605 Brøndby, hvor vi i DFCL har sammensat et program, der giver rig mulighed for at udveksle erfaringer og netværke på tværs af branchen. Udover medlemmerne i DFCL er alle andre også hjertelig velkommen. […]

Gratis

REGA netværksmøde 2023

REGA/CSR netværk REGA netværket drøfter samfundsansvar og bæredygtighed. Vi drøfter indsatser, handlinger, målinger og taler om best practice, der fastlægger, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Emner handler både om klima og miljø, biodiversitet, emballage, klimaregnskaber, madspild, social bæredygtighed og målinger af  bæredygtighed. Kontakt Birgitte Wad på 92 15 12 45 for medlemskab i […]

Gratis

Lederuddannelse efterår 2023 (København)

Hotel- og Restaurantskolen (HRS) Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Turbohold i lederskab, situationsbestemt ledelse, konflikthåndtering og nøgletal. Gør dine ledere dygtigere, få mere effektive teams og mere motiverede ansatte og få en endnu bedre gæsteoplevelse og flere kunder. Dette er et praktik baseret lederudviklingsprogram i 4 moduler for såvel den nye som den erfarne leder med målrettet indhold og oplæg fra branchens specialister. Oplev […]

Pris variende

Lederuddannelse efterår 2023 (Aarhus)

Århus (lokation følger)

Turbohold i lederskab, situationsbestemt ledelse, konflikthåndtering og nøgletal. Gør dine ledere dygtigere, få mere effektive teams og mere motiverede ansatte og få en endnu bedre gæsteoplevelse og flere kunder. Dette er et praktik baseret lederudviklingsprogram i 4 moduler for såvel den nye som den erfarne leder med målrettet indhold og oplæg fra branchens specialister. Oplev […]

Pris variende

Emballagenetværksmøde 2023

Emballagenetværket drøfter udfordringer, problemer og mulige løsninger vedrørende emballage. Hvordan kan vi på tværs af interesserenter pege på muligheder for at nedbringe brugen af emballage i Danmark, særligt takeawayemballage. Hvordan kan man teste løsninger på et cirkulært system, hvor emballage bliver indsamlet, vasket og genbrugt? Og hvad sker der på politisk niveau? Både kommunalt, landspolitisk […]

Gratis

Lederuddannelse (English) (København)

Hotel- og Restaurantskolen (HRS) Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Turbohold i lederskab, situationsbestemt ledelse, konflikthåndtering og nøgletal. Gør dine ledere dygtigere, få mere effektive teams og mere motiverede ansatte og få en endnu bedre gæsteoplevelse og flere kunder. Dette er et praktik baseret lederudviklingsprogram i 4 moduler for såvel den nye som den erfarne leder med målrettet indhold og oplæg fra branchens specialister. Oplev […]

Pris variende

Kursus om udenlandsk arbejdskraft (Odense)

DRC Odense Thujavej 13, Odense SV

Kursus om udenlandsk arbejdskraft ved chefkonsulent Emma Lassen og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen.

550DKK

Kursus om udenlandsk arbejdskraft (København)

DRC København Dronningens Tværgade 8A, København

Kursus om udenlandsk arbejdskraft ved chefkonsulent Emma Lassen og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen.

550DKK

Grundkursus om GDPR (Odense)

DRC Odense Thujavej 13, Odense SV

Grundkursus om GDPR ved chefkonsulent Emma Lassen og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen.

550DKK

Grundkursus om GDPR (København)

DRC København Dronningens Tværgade 8A, København

Grundkursus om GDPR ved chefkonsulent Emma Lassen og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen.

550DKK

REGA netværksmøde 2023

REGA/CSR netværk REGA netværket drøfter samfundsansvar og bæredygtighed. Vi drøfter indsatser, handlinger, målinger og taler om best practice, der fastlægger, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Emner handler både om klima og miljø, biodiversitet, emballage, klimaregnskaber, madspild, social bæredygtighed og målinger af  bæredygtighed. Kontakt Birgitte Wad på 92 15 12 45 for medlemskab i […]

Gratis