BLIV DRC-MEDLEM

Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) er en brancheorganisation for alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, kantiner, hoteller, overnatningssteder og lignende.
Medlemskab tilbydes til restauratører med og uden overenskomst. Som medlem bliver du en del af Danmarks største branchefællesskab for restauratører med ca. 1.500 medlemsvirksomheder.

DRCs værdisæt og vedtæger bygger på samfundsansvar (CSR), herunder at sikre ansvarlig virksomhedsadfærd hos branchens aktører og værdikæder. Vi står bag brancheinitiativet REGA (Restauratørernes Garantiordning). Her sætter DRC fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i branchen. Når du er medlem af DRC har du adgang til CSR-rådgivning og det er ikke et krav, at du er medlem af REGA.

SOM MEDLEM AF DRC ER DU SIKRET:

POLITISK ARBEJDE I TÆT SAMARBEJDE MED MEDLEMSVIRKSOMHEDER

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på Christiansborg og kommunalt. DRC er aktive i råd, nævn og udvalg, og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - en stemme som vi alle har et ansvar for bliver hørt.

BRANCHESPECIALISERET JURIDISK RÅDGIVNING

Som medlem i DRC har du altid adgang til juridisk rådgivning og advokatbistand. Vores juridiske afdeling er specialiseret i emner, der særligt kendetegner restaurations- og hotelbranchen. Afdelingen rådgiver i det daglige DRC's medlemmer med højspecialiseret viden inden for erhvervsret og arbejdsretDu har ligeledes adgang til CSR-rådgivning.

MEDLEMFORDELE MED OMKOSTNINGSBESPARELSER

Du kan til enhver tid drage nytte af en lang række medlemsfordele og tilbud fra DRCs mange samarbejdspartnere. Heriblandt kan du opnå store besparelser på bl.a. forsikring, pension, egenkontrol, indløsnings- og betalingsaftaler, grossister, vagtplanlægning, gas, el, brændstof og meget meget mere.

Som medlem i DRC er du automatisk medejer af brancheorganisationen og du får indflydelse på branchen. Du bliver en del af et stort netværk af restauratører, hvor alle har mulighed for at komme til ordre.

Vi har medlemmer, som ejer nogle af Danmarks allerstørste restaurationskæder samt små lokale restaurationer. I DRC tror vi på sammenhold og der er plads til alle.

Hos DRC sætter vi restauratørernes frihed i højsædet - for vi er en brancheorganisation, der arbejder i øjenhøjde med dig. Om det er vores juridiske afdeling, der er specialiseret i netop emner, du bliver udfordret af dagligt. Eller om det er vores bestyrelse, der selv driver restaurationer, så er vi fagfolk som du selv. DRC er en brancheorganisation af restauratører for restauratører!

Pris for medlemskab i DRC afhænger af antal restaurationer. Et medlemskab koster 5900 kr./årligt ex. moms, hvorefter der gives rabat på anden og tredje forretning. Ved kædeaftaler gives der ligeledes rabat. Pris for sæsonforretninger er 3900 kr./årligt ex. moms.

Vil du være medlem? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også købe medlemskabet med det samme.

Ja tak og velkommen til bords!