BLIV DRC-MEDLEM

Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) er en brancheorganisation, der tilbyder medlemskab til danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, kantiner, hoteller, overnatningssteder og lignende.

Medlemskab tilbydes alle restauratører, uanset om man har overenskomst eller ej.

Som medlem i Danmarks Restauranter & Caféer bliver du en del af landets største branchefællesskab for restauratører med ca. 1.500 medlemsvirksomheder.

Som medlem er du sikret:

Politisk arbejde på samtlige niveauer

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på Christiansborg og kommunalt. DRC er aktive i råd, nævn og udvalg og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - vi har alle et ansvar for, at branchen bliver hørt.

Branchespecialiseret juridisk rådgivning

Som medlem i DRC har du altid adgang til juridisk rådgivning og advokatbistand. Vores juridiske afdeling er specialiseret i emner, der særligt kendetegner restaurations- og hotelbranchen. Afdelingen rådgiver i det daglige DRC's medlemmer med højspecialiseret viden inden for erhvervsret og arbejdsretDu har ligeledes adgang til CSR-rådgivning.

Medlemsfordele med omkostningsbesparelser

Du kan til enhver tid drage nytte af en lang række medlemsfordele og tilbud fra DRCs mange samarbejdspartnere. Således opnås store besparelser på bl.a. forsikring, pension, egenkontrol, indløsnings- og betalingsaftaler, grossister, vagtplanlægning, gas, el, brændstof og meget meget mere.

DRCs værdisæt og vedtæger bygger på samfundsansvar (CSR), herunder at sikre ansvarlig virksomhedsadfærd hos restaurationsbranchens aktører og værdikæder. Vi står bag brancheinitiativet REGA (Restauratørernes Garantiordning). Her sætter DRC fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i branchen. Når du er medlem af DRC har du adgang til CSR-rådgivning. Det er ikke et krav, at du er medlem af REGA.

Som medlem i DRC er du automatisk medejer af brancheorganisationen, og du får indflydelse på branchen. Du bliver en del af et stort netværk af restauratører, hvor alle har mulighed for at komme til ordre.

Vi har medlemmer, som ejer nogle af Danmarks allerstørste restaurationskæder, og medlemmer, der har små lokale restaurationer. Alle har en stemme. I DRC tror vi på sammenhold, og der er plads til alle.

Hos DRC sætter vi restauratørernes frihed i højsædet. Vi er en brancheorganisation, der arbejder i øjenhøjde med medlemmerne. Det gælder både vores juridiske afdeling, der er specialiseret i de emner, som medlemmerne dagligt bliver udfordret af - og vores bestyrelse, der selv er fagfolk og driver restaurationer. DRC er en brancheorganisation af restauratører for restauratører!

Pris for medlemskab i brancheorganisationen DRC afhænger af antal restaurationer. Et medlemskab koster 6.800 kr./årligt ex. moms, hvorefter der gives rabat på anden og tredje forretning. Ved kædeaftaler gives der ligeledes rabat. Pris for sæsonforretninger er 4.800 kr./årligt ex. moms.

Vil du være medlem af Danmarks Restauranter & Caféer? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Velkommen til bords!

Rekom om at være medlem af DRC