Deltagerne til Sol over Gudhjem på plads

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads og i DRC glæder vi os til at følge konkurrencen, når den løber af stablen den 20. juni.

Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) på den idylliske havnefront i Gudhjem.

I dommerpanelet sidder Claus Meyer - Danmarks mest kendte gastronomiske iværksætter – der i mere end 30 år har arbejdet målrettet på at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur og bl.a. er en af initiativtagerne til Noma. Han flankeres i dommerpanelet af Jesper Koch (Alsik), Nicolai Nørregaard (Kadeau) og Rasmus Munk, der netop har åbnet den meget omtalte restaurant Alchemist i København.

Sol over Gudhjem er landets største kokkekonkurrence med tusinder af tilskuere, der hvert år besøger Gudhjem for at overvære topkokke i aktion i kokkekonkurrencen, i Sol over Gudhjems dessertkonkurrence og for at boltre sig på havnen i Gudhjem, der denne dag forvandles til et stort madmarked.

Konkurrencen er blevet en institution ikke bare på Bornholm, men i hele det gastronomiske Danmark. Igen i år kan hele Danmark følge den hæsblæsende firkamp bag komfuret, da Sol over Gudhjem bliver produceret af TV 2/Bornholm og vist på landsdækkende på TV2 Danmark.