Dining Week løber af stablen for 10. år i træk

Restaurantfestivalen Dining Week, der siden 2011 har været en årlig tilbagevendende begivenhed i branchen i uge 7, afholdes i 2020 for 10. år i træk, fra den 7. til 16. februar, med det største program til dato.

Da Dining Week første gang blev afholdt, deltog 56 restauranter i konceptet, mens godt 27.000 billetter blev solgt. Sidenhen er antallet af solgte billetter steget år for år, og i 2020 deltager 244 restauranter fordelt over 55 byer, mens arrangørerne forventer at afsætte over 100.000 billetter.

Idéen bag Dining Week var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe de københavnske restauratører til flere gæster i vinterferien i uge 7, som på daværende tidspunkt var den mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen. I dag er uge 7 modsat den mest travle uge for flere restauratører, der deltager i restaurantfestivalen.

Kreditering: Steffanie Nordahl