Dining Week præsenterer to nye festivaler

Den populære restaurantfestival Dining Week afslører, at årets store hemmelighed er en helt ny festival i samarbejde med den folkekære forlystelseshave Tivoli i København. Billetkøen er netop åbnet.

Arrangørerne bag Dining Week, der siden 2011 har krydret vinterferien med gastronomiske oplevelser for madglade danskere, lancerer dette år et nyt samarbejde med Tivoli under navnet Tivoli Dining Week.

Som en del af fejringen af Tivolis 175 års jubilæum i 2018. Åbner haven for første gang i 12 år op for en ny sæson fra 2.-25. februar. Via lysinstallationer, sjov børneunderholdning og gode spiseoplevelser som fx Tivoli Dining Week vil Tivoli lyse op i det mørke februar.

Tivoli Dining Week løber af stablen den 2.-8. februar i ugen op til Dining Week. Under festivalen åbnes dørene til Tivolis egne restauranter: Brdr. Price, Grøften, Gemyse, Hereford Beefstouw, fru Nimb, Nimb Brasserie, Nimb Vinotek, Færgekroen Bryghus, Mazzoli’s og Paafuglen.

Gæster til Tivoli Dining Week kan nyde Havens mangfoldige madoplevelser med helt særlige menuer til 300 kr. inkl. entré til den nye ”Vinter i Tivoli”-sæson. Årskortholdere betaler blot 240 kr.

-   Siden Dining Week begyndte tilbage i 2011, har vi haft et stort ønske om at arbejde sammen med Tivoli. Men vi har først fået muligheden nu, fordi Tivoli for første gang i historien har åbent i vinterferien. Det er naturligvis en ære for Dining Week at være med til at skrive videre på Tivolis historie og være med til at fejre deres 175 års jubilæum, fortæller Bjørn Beyer, medstifter af Dining Week.

Udover Tivoli Dining Week præsenterer Dining Week endnu en nyhed, Københavns første cocktailfestival i et samarbejde med forskellige københavnske cocktailbarer, Diageo og Fentimans Danmark. Cocktail Week er et helt nyt festivalkoncept, som for 100 kr. + billetgebyr giver gæsterne mulighed for at fuldende en god aften med to udsøgte cocktails på en af Københavns bedste barer. I år er konceptet en del af Dining Week, der afholdes i uge 7, men fremover bliver Cocktail Week en selvstændig cocktailfestival, som man kender det fra New York og London.

Køen til billetsalget er netop åbnet og alle kan skrive sig op til Tivoli Dining Week, Dining Week og Cocktail Week på www.diningweek.dk.