Dining Week’s succes skaber travlhed i restaurationsbranchen

Restaurantfestivalen har de seneste otte år haft stor succes og kan nu kalde sig Nordeuropas største. Det vækker begejstring hos DRC.

Dining Week har på succesfuld vis lokket de nysgerrige ”foodies” (gæster, red.) ud at spise i både vinterferien, uge 24 og efterårsferien. I samarbejde med 70 restauranter har Dining Week opnået at gøre nogle af restauranternes mest stille uger til de travleste.

DRC glæder sig over succesen. Udover travlhed og økonomiske fordele giver festivalen også restauranter mulighed for at vise, hvad de kan. Udgangspunktet er det samme – de udvalgte restauranter præsenterer tre serveringer (to salte og én sød) og serverer dem ”family style”. På denne måde skabes der nærvær i uformelle rammer, for at gæsterne på bedste vis kan dele og nyde oplevelsen sammen.

En nyhed i år er Cocktail Week, der sammen med sin konceptuelle tvilling Dining Week finder sted fra den 14. - 21. oktober. I år byder 12 cocktailbarer ind til en forfriskning inden eller efter middagen – er man kun til cocktails, er det også muligt blot at købe billet til disse.

Læs mere om Dining Week her og Coctail Week her