Direktør i DRC: Udeservering skal ikke ses som en mirakelkur

I forbindelse med gårsdagens møde mellem regeringen og partilederne om næste skridt i genåbningen af Danmark, kunne Jyllands-Posten informere om, at regeringen sigter mod at tillade udendørsservering på cafeer og restauranter. 

 I den forbindelse udtalte direktør i DRC, Torben E. Hoffmann Rosenstocksig om forslaget Finans: 

"Det kommer an på, hvordan det kommer til at foregå, for udeservering kan ikke gøre det ud for en hel omsætning”, udtalte Torben E. Hoffmann Rosenstock. 

Den senere tid har flere i restaurationsbranchen peget på muligheden for at få lov til at åbne for udendørsservering. Dette ønske er der stor forståelse for i DRC, men alene udfordringen med vind- og vejrforhold gør, at løsningen ikke skal ses som en mirakelkur. 

Men jeg ved, at mange i branchen ser nogle muligheder i det. Særlig hvis man kan få lov til at udvide udeserveringsområdet," siger Torben E. Hoffmann Rosenstock og fortsætter: 

»Vi ønsker alle at se branchen i gang igen. Men det skal ske på en ordentlig måde og i et tempo, hvor det er forsvarligt, og med de støttepakker der skal til, for at det giver mening. Ellers risikerer vi bare at gøre en i forvejen svær situation endnu værre for restauranterne”. 

Læs hele artiklen på Finans HER