Elektronisk egenkontrol

Siden 2017 har DRC tilbudt elektronisk egenkontrol som en del af medlemsskabet. Det sker i en ny løbende samarbejdsaftale med Mortalin.

Mod betaling af et oprettelsesgebyr – en engangsomkostning som du betaler for at blive oprettet i systemet – får du i det nye DRC-Mortalin samarbejde stillet Mortalins elektroniske egenkontrol til rådighed.

  • Engangsomkostning på oprettelse, pris pr. forretning 625,-

Har du allerede et egenkontrol program kan du fortsat bruge det. Har du derimod et ønske eller behov for at få udarbejdet et nyt elektronisk egenkontrol program kan det tilkøbes hos Mortalin.

Bemærk at du ved at flytte dit egenkontrol program fra din nuværende udbyder til Mortalin, ikke har mulighed for efterfølgende at foretage ændringer og redigere i programmet, såfremt programmet ligger i en pdf. Dette fordrer, at du får udarbejdet et nyt elektronisk egenkontrol program, hvorefter du vil have mulighed for at redigere og tilføje nye kategorier m.v.

  • Udarbejdelse af et nyt egenkontrol program inkl. risikoanalyse, pris pr. forretning 1620,-                                    (denne pris er inkl. oprettelsesgebyret pris 625,-).

Bemærk at ovenstående priser kun er for DRC medlemmer, og at øvrige selvvalgte tillægsydelser, som f.eks. en årlig revision af egenkontrolprogrammet, ikke indgår i betalingen.

Som en del af servicen, har du som bruger af Mortalins elektroniske egenkontrol samtidig mulighed for at benytte Mortalins hotline og stille fødevarerelaterede spørgsmål til deres fødevareeksperter.

Elektronisk egenkontrol
Elektronisk egenkontrol i samarbejde med Mortalin

VALGFRI TILKØB AF SERVICEYDELSE

Foruden en digital egenkontrol tilbyder Mortalin en række øvrige selvvalgte tillægsydelser, som ikke indgår i ovenstående tilbud eller som en del af DRC medlemsskabet.

Mortalin tilbyder f.eks. en årlig opdatering af egenkontrolprogrammet. Det betyder at Mortalin som en ekstra serviceydelse opdaterer egenkontrolprogrammet, og tilretter det digitale egenkontrol system for dig. Mortalin kan dog kun tilbyde den årlige opdatering såfremt Mortalin har, udfærdiget egenkontrolprogrammet. Det koster 495,- årligt at tilkøbe denne tillægsydelse pr. forretning og forhandles særskilt med Mortalin.

MERE INFORMATION OM ELEKTRONISK EGENKONTROL

Venligst kontakt DRCs konsulenter for mere information om medlemsaftalen og/eller oprettelse.