Et spørgsmål om ansvar

Nu lancerer DRC og 14 danske restaurantkæder et fælles CSR-tiltag, der skal bringe restaurationsbranchen i front med social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Tag godt imod REGA, Restauratørernes Garantiordning.

REGA er et fællesskab af restauratører, der ønsker at styrke deres arbejde med samfundsansvar. Aktuelt tæller REGA 14 medlemsvirksomheder, heriblandt Sticks’n’Sushi, Madklubben og Cock’s & Cows, og i alt 180 spisesteder bliver en del af det ambitiøse CSR-tiltag, der skal sikre respekt for menneskerettighederne og miljøet og forebyggelse af korruption.

REGA-medlemmerne har forpligtet sig selv og hinanden til at arbejde systematisk med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og til at følge FN’s Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv. Rammen for arbejdet er FN’s Global Compact og kernen i REGA er respekt for menneskerettighederne, beskyttelse af miljøet og forebyggelse af korruption.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om REGA. Indtil da kan du læse mere på vores helt nye hjemmeside, regadk.dk, eller hos Berlingske Business, der har bragt en artikel om os i dag. REGA er også på sociale medier så følg os endelig på Facebook og LinkedIn.