Flot skulderklap til Storms Pakhus i Odense

Det blev Storms Pakhus, Odenses populære street food market, som den 12. oktober løb af sted med prisen ”Årets Skulderklap”, der uddeles af styregruppen Destination Fyn Klyngen. Dette til trods for, at det kun er godt en måned siden, at Storms Pakhus officielt åbnede.

”Årets Skulderklap” gives til en virksomhed, et turistbureau eller en kommune, som har bidraget til at skabe innovation, opmærksomhed og ny vækst i den fynske turisme og er til inspiration for andre aktører.

Prisen blev uddelt af styregruppen for Destination Fyn Klyngen i forbindelse med en årskonference på Hotel Signatur i Nyborg. Storms Pakhus overhalede 10 skarpe konkurrenter, bl.a. Bike Friends-konceptet og Nyborg Destilleri.

Destination Fyn Klyngen arbejder i tæt partnerskab med de fynske kommuner og cirka 150 kommercielle aktører gennem målrettede projekter inden for både ferie- og erhvervsturisme. Disse projekter skal omsætte potentialer og styrker til konkret værdi for Fyn. Jens Odgaard, medlem af Destination Fyn Klyngens styre- og investorgruppe sagde følgende, da han overrakte prisen:

Odense Street Food har med Storms Pakhus givet fynsk turisme et helt unikt og friskt pust. Som indstillingerne fremhæver er pakhuset i høj grad med til at give Odense et mere urbant udtryk og sikrer, at vi rider med på street food-bølgen på vores helt egen og innovative måde. Med udnyttelsen af det smukt renoverede pakhus er der skabt en autentisk oplevelse i særklasse”.

Prismodtageren Bjørn Hentze, direktør i Storms Pakhus, var meget beæret, og udtalte:

Det varmer helt ind i hjertet, at vores kollegaer i oplevelsesbranchen peger pilen mod os, når der skal uddeles en anerkendelse som denne. Det er sådan noget, der gør, at man får lyst til at gå på arbejde hver dag og lave, det vi laver”.

Også Jesper Møller fra Julian Group, der er initiativtager til Copenhagen Street Food og den anden halvdel af partnerskabet bag Storms Pakhus udtrykte stor tilfredshed med den opbakning, han har mødt i Odense fra starten:

Wow!! Tusind tak for hæderen. Vi har ikke et sekund været i tvivl om, at Odense har villet det her. Skulderklappet bekræfter i høj grad, at samarbejdet med lokale kræfter og forankringen i de historiske rammer virkelig har ramt hovedet på sømmet”.

Det er tredje år i træk, at prisen uddeles. I 2016 vandt Live Nation prisen for deres indsats med at etablere Heartland Festivalen på Egeskov. I 2015 vandt Bridgewalking Lillebælt, som også har tiltrukket mange tusindvis af besøgende.

Kilde: Udviklingfyn.dk