Fødevareprojekt får tilskud til at hjælpe tiltrængt restaurationsbranche

COVID-19 har forandret virkeligheden for restauranter og kantiner, som nu får hjælp til at bane vejen til ny indtjening og nye kundegrupper.

I samarbejde med FOOD, Hotel og Restaurantskolen i København, Madfællesskabet samt Business Region Århus er DRC en del af projektet ”Den kreative og kompetente madscene”, som gennem de sidste tre år har hjulpet ambitiøse fødevarevirksomheder i hovedstadsområdet. Indtil nu har formålet være at skabe vækst i virksomhederne, men med et tilskud på 3,5 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse er formålet nu at hjælpe med overlevelse og omstilling.

Projektet kan bl.a. hjælpe virksomhederne med økonomi- og likviditetesstyring for at etablere en stærkere kobling mellem branchen og fødevareproducenterne samt til at forbedre den overordnede oplevelse for gæsterne. Midlerne betyder, at projektet nu kan udvide projektet til hele landet og give en håndsrækning til omkring 150 virksomheder og 300 ansatte frem til udgangen af 2021.

Læs mere om FOOD organisation of Denmark og projektet HER