Brancherelevant webinar om GDPR-lovgivningen

I 2018 trådte persondataforordningen i kraft, hvilket har medført, at den daværende persondatalov er blevet erstattet af den nuværende databeskyttelseslov (GDPR). Efterhånden er de fleste virksomheder bekendt med, hvor komplekst og omfangsrigt GDPR-området er - men det kan stadig være svært, som virksomhed at navigere rundt i.

På DRC's GDPR-webinar får du viden om, hvordan du som restauratør sikrer dig, at din restauration behandler persondata lovligt og korrekt. Du får gode råd og værktøjer til at håndtere og overholde reglerne for GDPR-lovgivningen og de sikkerhedskrav, der heraf følger, særligt ift. medarbejdere.

Kurset afholdes af advokatfuldmægtig Sabine Boiskau Andersen, der har speciale i arbejds- og ansættelsesret.

Dato for webinar
Den 26. august 2020

Tidspunkt for afholdelse
Kl. 09.00 – 11.00

Dagsorden

  • Retsgrundlaget
  • Klassificering af personoplysninger
  • De grundlæggende principper for håndtering af personoplysninger
  • Hvordan oplysninger om medarbejdere skal opbevares
  • Hvilke rettigheder de registrerede/medarbejderne har
  • Anvendelse af medarbejdernes navn og fotos på virksomhedens intranet/hjemmeside
  • Rekrutteringsprocessen, herunder håndtering af ansøgerens ansøgning og CV
  • Hvilken betydning indførelse af kontrolforanstaltninger har overfor medarbejderne
  • Slettefrister
  • Sanktioner
  • Nyeste praksis

Tilmeld dig her

Deltagergebyr: Medlem: 500 kr. ekskl. moms. Ikke medlem: 900 kr. ekskl. moms

Praktisk
Et par dage før afholdelse af webinaret, får du tilsendt en mail med information om, hvordan du logger på. I samme mail vi du modtage materialet, der bliver undervist i.

N.B. Send mail til kursus@thehost.dk ved eventuelle spørgsmål. Skulle du være forhindret i at deltage, hører vi meget gerne fra dig senest kl. 16.00 dagen før webinaret afholdes.

Tilmeld dig her