Gorm’s Pizza åbner i Aarhus og Kolding

Gorm’s Pizza indtager Jylland – foreløbigt med to restauranter. Gourmetpizzakæden har længe haft et godt øje til Aarhus, og nu er aftalen om en restaurant på Jægergårdsgade faldet på plads. Samtidig har kæden fået en fantastisk placering på Torvet i Kolding. De to jyske restauranter skal gerne blive afsæt for flere Gorm’s Pizza i det jyske.

Det startede med seks barndomsvenner og en pizzatroldmand i et skævt, gammelt hus i Magstræde, København. Kærligheden til Italien, gode råvarer og pizza. Siden har gourmetpizzakæden med kokken Gorm Wisweh knopskudt med flere restauranter i hovedstaden, og sidste år åbnede Gorm’s Pizza i Odense, der dermed overhalede Aarhus indenom i bestræbelserne på at få en Gorm’s Pizza til byen.

"Vi har ledt efter egnede lokaler på den rigtige adresse i Aarhus i snart to år, hvor vi har været i dialog med flere udlejere om mulige placeringer, ligesom vi har fået spørgsmål fra aarhusianere, der vil vide, hvornår vi kommer. Derfor er det en kæmpe lettelse, at vi nu endelig har fundet de rette lokaler. Samtidig er det gået stærkt i Kolding, hvor vi får en super placering på torvet", siger Anders Kjørup, der er administrerende direktør i Gorm’s Pizza.

Vigtigt at falde til lokalt
Gorm’s Pizza rykker ind på adressen Jægergårdsgade 6, hvor den ambitiøse restaurant Sårt hidtil har holdt til. Anders Kjørup forventer at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze fra en gang i det tidlige forår 2018. Mens det har trukket ud med at finde et egnet sted i Aarhus, er det omvendt gået stærkt i Kolding. Her forventer Gorm’s Pizza at åbne en restaurant i en tidligere bankfilial på torvet for foden af Koldinghus ligeledes i starten af foråret.

"Vi har fået to supergode placeringer i Kolding og Aarhus og samlet set et stærkt brohoved til flere restauranter i Jylland. Vi vil gerne forgrene os videre ud i Jylland, hvor der er mange muligheder. Men vi går ydmygt til værks og er meget optaget af at åbne de rigtige steder, i de rette lokaler og ikke mindst falde til lokalt. Vi er en kæde, men gør enormt meget ud af at forstå, hvem vi er landet hos, og hvordan vi bliver en del af det lokale byliv", siger Anders Kjørup.

Vokseværk
Gourmetpizzakæden har siden den første restaurant åbnede i Magstræde i 2008 åbnet syv spisesteder, senest i Tivoli Food Hall. Udover de otte danske restauranter har Gorm’s Pizza også to filialer i Japan. Planen er at åbne flere restauranter i Jylland, men der drømmes også om flere restauranter i udlandet.

Om Gorm’s Pizza
Gorm’s Pizza er sprøde gourmetpizze, vin og take away inspireret af den italienske madtradition. Det er madoplevelser baseret på egne importerede råvarer, de bedste italienske vine og en stor portion kærlighed.