Gratis rådgivning gennem projektet GenstartNU

Nu kan virksomheder få gratis rådgivning gennem projekt GenstartNU, der er startet af Industriens Fond.

Dansk erhvervsliv er hårdt ramt i disse dage, og derfor gør Industriens Fond det nu muligt for danske virksomheder at få direkte hjælp og rådgivning – helt gratis.

Det sker igennem projektet GenstartNU, hvor erfarne konsulenter står klar til at rådgive SMV’er om bl.a. nye veje til omsætning og forretningsudvikling.

Industriens Fond finansierer udviklingsindsatser i danske virksomheder ved at etablere en rådgivnings-hotline. I første omgang tilbydes én dags virtuel konsulenthjælp, og afhængigt af behovsafklaringen vil der herefter være mulighed for at modtage yderligere 50 timers hjælp.

Hjælpen er både tiltænkt virksomheder, der akut skal omstille sig og finde nye veje til omsætning, men der er også mulighed for at få rådgivning om nye tiltag i eksempelvis digital omstilling og salg. Initiativet er som udgangspunkt målrettet virksomheder, der har mellem 10 og 500 ansatte.

Læs mere på hjemmesiden HER eller hør Industriens Fonds direktør Thomas Hofman-Bang fortælle om projektet i videoen nedenfor.