Gratis webinar: Omstillingspuljen – inspiration og ansøgning

Corona-epidemien har tvunget restaurationsbranchen ud i en ny realitet, og mange restauratører overvejer pt at optimere eller omstille forretningen for at matche forbrugernes ændrede behov. Med innovative briller kigger mange på nye markeder, nye forretningsmodeller og omlægning til bæredygtig drift.

Mulighederne er mange, og nu kan en omstillingspulje på 100 mio. kr. være med til at forvandle mulighed til realitet. Men hvordan skal man søge, med hvad, og hvordan vurderes ansøgningerne? De spørgsmål og mange flere vil DRC og repræsentanter fra Erhvervshus Hovedstaden og Vækstfonden forsøge at give svar på til et webinar mandag d. 9. november.

Puljen, der afvikles af to omgange, har første frist for ansøgninger fredag d. 13. november 2020, så det er bare om at komme i gang, hvis du vil nå det. Alternativt kan du bruge webinaret som forberedelse på næste ansøgningsrunde i starten af 2021.

Udmøntningen af puljen sker via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, og det er Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus Midtjylland, der modtager og behandler ansøgningerne. Midler til restauratører kan blandt andet gå til indkøb af udstyr, omstilling og tilpasning af forretningsmodeller, eller til at opkvalificere virksomhedens ansatte. Der kan ansøges om op til 1,5 mio. pr. virksomhed.

DRC arrangerer webinaret i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og Vækstfonden. Erhvervshus Hovedstaden vil fortælle om mulighederne for at ansøge omstillingspuljen og de kriterier, som ansøgninger vurderes ud fra. Vækstfonden giver ligeledes indblik i puljen samt i deres almindelige services til erhvervet. Derudover vil deltagere få mere information om, hvor de kan søge inspiration og rådgivning til ansøgningen.

Tilmeld dig webinaret den 9. november kl. 10.00-11.30 her

Læs mere om ansøgningskriterier og proces

Program:
10.00: Velkommen
10.05: Bæredygtig omstilling i en krisetid v/ Lea Marie Juliussen, CSR-chef i DRC
10.15: Information om Omstillingspuljen på 100 mio. kr. v/ Mette Gregersen, forretningsdirektør i Erhvervshus Hovedstaden
10.40: Spørgsmål
10.50: Vækstfondens pakker og services v/ Steen Michael Asgreen, Netværkschef i Vækstfonden
11.10: Spørgsmål
11:30: Afrunding

Tilmeld dig her