Hirtshals Fiskehus i top 10

Stort tillykke til DRC-medlemmet Hirtshals Fiskehus, som netop kan kalde sig en af de ti bedste strand-restauranter i Europa.

Ifølge den britiske avis The Guardian har den sæsonbetonede restaurant Hirtshals Fiskehus i den grad fat i den lange ende. Avisen finder den nemlig værdig til kåringen som blandt de ti bedste strand-restauranter i hele Europa.

”Der er intet som at spise friskfanget fisk med duften fra havet som ledersager”, indleder The Guardian deres artikel, hvor avisens rejseskribenter har udvalgt deres favoritter. Og blandt restauranter nær havet i Frankrig, Portugal og Spanien finder man nu også Hirtshals Fiskehus.

I The Guardians beskrivelse af den nordjyske restaurant lyder det bl.a.:

”Om sommeren er der mange borde og en service-luge, hvor kunderne kan bestille en række af fisk og skaldyr, for det meste baseret om et smørrebrød - en åben sandwich. Retterne inkluderer en skaldyrsplatte, som er hummer, krabbekløer, rejer og muslinger serveret med hjemmelavet dressing, skiver af baguette og smør”.

Hos Hirtshals Fiskehus kan de næsten ikke få armene ned af glæde og stolthed. Til TV 2 Nord fortæller indehaveren af restauranten, Louise Nielsen:

”Vi er jo helt oppe at køre. Vi er simpelthen så glade. Jeg blev kontaktet af en journalist fra The Guardian sidste søndag, som gerne ville have billeder til deres avis. Vi vidste ikke, de havde været forbi, så det kom fuldstændig som en overraskelse”.

For Hirtshals Fiskehus går kåringen langt fra hen og bliver en hvilepude. Louise Nielsen har allerede gjort sine ansatte forberedte på den ekstra travlhed, den fine kåring formentlig vil bringe med sig.

Fra DRC skal der lyde et stor tillykke med den prestigefyldte kåring.

   

Fotokreditering: Hirtshals Fiskehus