Invitation til branchemøde om chikane og krænkende adfærd

I DRC arbejder vi for at fremme en restaurationsbranche fri for chikane og krænkende adfærd.

Det er et emne, der sideløbende med corona har fyldt meget i medierne og som vi over en årrække har haft stor opmærksomhed på.

Selvom vi lige nu står over for nedlukning, manglende kompensation, hjemsendte medarbejdere og alt hvad corona-pandemien bærer med sig, har vi fortsat fokus på, at vi skal passe på branchens medarbejdere og vise, at branchen fortsat er et trygt sted at arbejde og være.

I DRC arbejder vi for at fremme en samfundsansvarlig restaurationsbranche. Derfor vil vi gerne invitere dig og andre restauratører til et branchemøde, hvor vi ønsker en fælles drøftelse af, hvordan vi sammen kan ændre kulturen og forbedre arbejdsmiljøet i branchen. 

På mødet vil vi også præsentere DRC’s vejledning om, hvordan du kan forebygge og opspore chikane og krænkende adfærd i din virksomhed samt give dig værktøjer, så du kan vejlede og hjælpe dine medarbejdere.

For at give os et bredere indblik i data om chikane og krænkede adfærd i restaurationsbranchen, får vi besøg af antropolog og institutleder på Institut for Antropologi på Københavns Universitet, Bjarke OxlundBjarke Oxlund har netop forsket i krænkelseskultur i restaurationsbranchen.

TILMELD DIG HER
Tilmeld dig senest den 21. februar via ovenstående link. Da mødet foregår online og kun gennemføres ved minimum 15 deltagere, er tilmelding nødvendig.

Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på tilmeldingen og et link til mødet.