DRC inviterer til Årsdag

Så er det nu, at du kan tilmelde dig DRC's årsdag samt ordinære generalforsamling, hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende.

ALLE - både medlemmer og ikke-medlemmer - er velkommen til selve årsdagen fra 12.30-17.00, som iøvrigt er helt GRATIS.

Placeringen er intet ringere end ARoS Aarhus Kunstmuseum, hvor vi lægger dagen ud med ordinær generalforsamling efterfulgt af selve årsdagen, hvor DRC sætter fokus på bæredygtighed samt de rekrutteringsudfordringer, som branchen står overfor. For er vi dygtige nok til at fastholde vores medarbejdere? Hvad betyder regeringens nye paradigmeskifte i udlændingepolitikken for branchens muligheder for rekruttering? Og hvordan forholder vi os i branchen til klimadagsordenen og det massive fokus på kød?

Kom og hør Thomas Rode (Kok, Ejer og medstifter af Rigtigmad.dk), Anders Aagaard (Stifter af Madklubben), Kim Rahbek (Stifter af Sticks´n´Sushi, Talsperson for REGA), Dorthe Witting (HR direktør Copenhagen Concepts) og Jacob Niebuhr (Restaurant Evald, Formand for DRC) debattere kød på menuen og arbejdskraft i branchen. Debatterne vil desuden munde ud i to podcast-optagelser.

I DRC håber vi på, at du vil deltage i både generalforsamlingen og årsdagen. Men har du kun mulighed for at deltage i det ene arrangement, er dette også muligt.

Tilmeld dig her.

 

 

 

 

Dagsordenen for ordinær generalforsamling kan ses HER