København i top hos Lonely Planet

Begejstringen var stor, også i restaurationsbranchen, da Lonely Planet den 23. oktober sendte København til tops på listen over anbefalingsværdige storbyer.

København fik titlen ’Best in Travel 2019’, og er dermed den storby, som Lonely Planet stærkt anbefaler turister at rejse til. Dette bl.a. på baggrund af de gastronomiske oplevelser, som København i dag tilbyder og hvor vi gør os særligt bemærket.

I DRC ser vi titlen i Lonely Planet som noget, der i høj grad kan trække turisterne til byen, hvilket naturligvis gavner restaurationsbranchen. DRC's direktør Torben E. Hoffmann Rosenstock er begejstret og udtaler således:

"At Lonely Planet sætter København øverst på listen over byer, man skal rejse til, vidner om et København, der på flere områder har udviklet sig i en særdeles positiv retning. Det er fantastisk, at restaurationsbranchen viser en vis bredde og dermed medvirker til et markant højere niveau i dansk gastronomi”.

Vi kan være aldeles stolte af denne udvikling, men DRC opfordrer også til, at titlen og den hidtidige succes ikke bliver en hvilepude:

"Vi ser titlen som et mærkat, vi som land med fordel kan bruge - både til at tiltrække nye udenlandske og danske turister, men også til at fastholde de turister, der besøger København år efter år. Det er et mærkat, vi har fortjent og kan være ganske stolte af, men det er naturligvis også noget, der forpligter os til at blive ved med at leve op til turisternes høje forventninger", siger Torben Rosenstock.