Madens Folkemøde 2021 åbner for bud på debatter og aktiviteter

Madens Folkemøde vil gøre os klogere på det, der ligger på vores tallerken og måden, vi producerer det på. Og lige nu er der åbent for forslag til debatter og aktiviteter til 2021-programmet, som gennemføres den 11. og 12. juni 2021 på Engestofte Gods på Lolland.

Tilmeldingen til programmet for Madens Folkemøde 2021 er nu åben, og foreningen bag folkemødet inviterer alle, der har noget på madhjertet - fra jordbrugere, producenter, kokke og foodservice til iværksættere, madfolk og politikere - til at byde ind med debatter og aktiviteter til årets program.

Tilmeldingen foregår som et ’open call’, hvor alle kan sende forslag ind. Herefter udvælger sekretariatet i tæt samarbejde med foreningens bestyrelse debatter og aktiviteter til programmet.

Programmet består af faglige, sanselige og involverende aktiviteter. Aktører kan bidrage til programmet i fire kategorier; Debatter, aktiviteter om madhåndværk eller for børn og unge, fødevaremarkedet og standene. Der frist for tilmelding af debatter den 17. januar og aktiviteter den 1. februar.

Fleksibel tilmelding og corona-initiativer
Holdet bag Madens Folkemøde arbejder på en række tiltag, der skal sørge for, at arrangementet i 2021 bliver en god og tryg oplevelse for alle. Værktøjskassen består blandt andet af at rykke fødevaremarkedet og nogle scener udenfor, justere i gæsteantallet samt lave corona-guides.

Derudover har man sørget for, at tilmelding for aktører først er bindende efter 7. april.

Tilmeldingen til programmet samt bud på debatter og aktiviteter foregår på madensfolkemoede.dk