Anbefal DRC til en kollega og spar penge på kontingentet

Som medlem af DRC kan du støtte op om fællesskabet ved at anbefale DRC-medlemskabet til andre restauratører. Som tak kan du modtage du en kontingentreduktion på op til 5.000 kr.

Hvordan gør jeg?

Aktivér dit netværk. Tænk over, hvordan du selv har gjort brug af DRC’s ydelser og få en snak med dine restauratørvenner om deres behov.

Størstedelen af DRCs medlemmer har i 2020 haft glæde af DRC’s rådgivning, mange i forbindelse med covid-19. Derfor er det nærtliggende at forestille sig, at de restauratører, du kender i branchen, også får brug for DRC’s ydelser i den nærmeste fremtid.

Send dem evt. DRC's profilbrochure (download)

Hvordan får jeg kontingentreduktionen?

Som medlem kan du ved at henvise et nyt medlem opnå en kontingentreduktion på 2.500 kr. Henviser du to eller flere nye medlemmer er kontingentreduktionen på 5.000 kr. Det er således muligt at spare op mod 73% af kontingentet for 2021.

Lige så snart du har klikket på knappen forneden og udfyldt den lille formular, sender vi din restauratørkollega en medlemsinvitation. Når vi har modtaget vedkommendes tilmelding samt kontingentbetaling, reducerer vi dit kontingent og laver en aconto udbetaling til dig.

Du kan benytte dig af MemberGetMember-initiativet frem til 28. februar 2021.

Som medlem af DRC er man sikret:

Politisk arbejde på samtlige niveauer

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager medlemmernes interesser over for myndigheder og politikere på Christiansborg og kommunalt. DRC er aktive i råd, nævn og udvalg og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - vi har alle et ansvar for, at branchen bliver hørt.

Branchespecialiseret juridisk rådgivning

Som medlem i DRC har man altid adgang til juridisk rådgivning og advokatbistand. Vores juridiske afdeling er specialiseret i emner, der særligt kendetegner restaurations- og hotelbranchen. Afdelingen rådgiver i det daglige DRC's medlemmer med højspecialiseret viden inden for erhvervsret og arbejdsretMedlemmer har ligeledes adgang til CSR-rådgivning.

Medlemsfordele med omkostningsbesparelser

Medlemmer kan til enhver tid drage nytte af en lang række medlemsfordele og tilbud fra DRCs mange samarbejdspartnere. Således opnås store besparelser på bl.a. forsikring, pension, egenkontrol, indløsnings- og betalingsaftaler, grossister, vagtplanlægning, gas, el, brændstof og meget meget mere.

Som medlem i DRC er man automatisk medejer af brancheorganisationen og får indflydelse på branchen. Man bliver en del af et stort netværk af restauratører, hvor alle har mulighed for at komme til ordre.

Vi har medlemmer, som ejer nogle af Danmarks allerstørste restaurationskæder, og medlemmer, der har små lokale restaurationer. Alle har en stemme. I DRC tror vi på sammenhold, og der er plads til alle.

Hos DRC sætter vi restauratørernes frihed i højsædet. Vi er en brancheorganisation, der arbejder i øjenhøjde med medlemmerne. Det gælder både vores juridiske afdeling, der er specialiseret i de emner, som medlemmerne dagligt bliver udfordret af  - og vores bestyrelse, der selv er fagfolk og driver restaurationer. DRC er en brancheorganisation af restauratører for restauratører!