Ny direktør til Jensens Bøfhus

I ønsket om at komme tilbage på ret køl har Jensens Bøfhus netop udvalgt den nu tidligere Vivaldi-direktør Anders Nikolaisen til at lede tropperne fra 1. januar.

Den 43-årige Anders Nikolaisen har tidligere været driftsdirektør i Jensens Bøfhus, men har siden da – og indtil nu - været kædedirektør for konkurrenten Vivaldi.

Ifølge Fyens Stiftstidende er Anders Nikolaisen personligt udvalgt af Jensens Bøfhus’ nye bestyrelsesformand Jesper Rosener, som udtaler sig således til avisen:

”Han (red. Anders Nikolaisen) har været et helt oplagt emne til jobbet. Han kender Jensens Bøfhus, og han har skabt flotte resultater både hos Jensens og hos Vivaldi”.

For Anders Nikolaisen har Jensens Bøfhus en særlig betydning. Derfor var tilbuddet om jobbet og ansvaret i at genrejse restaurantkæden bestemt ikke svær for ham at sige ja til:

”Jeg har stadig et stort hjerte, der banker for Jensens Bøfhus. Det har gjort ondt at se, hvad der er sket, og når jeg får tilbudt muligheden, så vil jeg gerne bidrage til at rette op på det igen”, siger Anders Nikolaisen.

Fra DRC skal der lyde et stort tillykke til Jensens Bøfhus og særligt til deres nye direktør, Anders Nikolaisen.

Læs hele artiklen hos Fyens Stiftstidende her.