Ny uddannelse i bæredygtighed målrettet restauratører

Ønsker du at styrke din virksomheds bæredygtige profil? Og har du brug for hjælp til at komme fra ord til handling?

Så er den splinternye uddannelse 'Bæredygtigt Servicedesign - fra idé til handling' måske noget for dig eller dine medarbejdere. I samarbejde med Asnæs & Vangstrup Uddannelse har DRC sammensat et uddannelsesforløb, der med udgangspunkt i restaurationsbranchens muligheder og udfordringer klæder medarbejdere på til at føre ambitionerne ud i livet.

Vi ved, at gæster i stigende grad søger de bæredygtige spiseoplevelser og er villige til at betale mere for dem. Vi ved også, at medarbejdere tiltrækkes af virksomheder, der har en bæredygtig profil.

Giv derfor dig selv eller dine medarbejderne kompetencerne til at se potentialerne og lave konkrete handleplaner, der nemt kan sætte skub i virksomhedens bæredygtige tiltag.

Uddannelsen består af fem halve undervisningsdage fordelt på november og december måned 2020 og afsluttes med en eksamen. Der er gode muligheder for at søge tilskud og refusioner til betaling af uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her 

For mere viden om uddannelsens indhold: Kontakt Lea Marie Juliussen, CSR-chef i DRC, på lmj@thehost.dk / tlf. 88 93 94 20, eller Nille Presskorn fra Asnæs & Vangstrup, på nille@asnaes-vangstrup.dk / tlf. 28 89 30 38.

Sidstnævnte kan også vejlede om uddannelsens praktiske forhold, herunder muligheden for at søge tilskud og refusioner.