Nyheder

Bedre vejledning i virksomheders samfundsansvar

Når virksomheder arbejder strategisk med deres samfundsansvar er det en god forretning – både for virksomheden og samfundet. Derfor har erhvervsminister Brian Mikkelsen iværksat en række initiativer, der skal gøreLæs mere

Foråret er over os

Og med foråret følger en lang række helligdage. DRC har udarbejdet et overblik over de danske hellig- og søgnehelligdage og et skema hvor du kan se hvordan du skal udbetaleLæs mere

Gode råd fra madkonsulenten

Kok og madkonsulent Morten Køster har rådgivet Museet for Søfart under udviklingen af et nyt madkoncept, der har særligt fokus på maritime retter og bæredygtig konserves af højeste kvalitet. KøsterLæs mere

Har du udenlandske ansatte?

Skat holder informationsmøder om udenlandske medarbejdere Har du udenlandske medarbejdere ansat, kan du få en gratis gennemgang af reglerne på området, når SKAT holder informationsmøder i Middelfart, Aarhus og København.Læs mere

Storkøkkener kan dæmme op for madspild

En alliance mellem primærproducenter og storkøkkener kan udnytte råvarer, der ofte ender som madspild. Det viser to projekter under Miljøstyrelsens Pulje for Mindre Madspild. De grøntsager, der af æstetiske årsagerLæs mere

Ti bud fra Team Gastro

Danmark skal være et globalt centrum for gastronomi i 2025. Et gastronomisk ekspertteam har netop præsenteret ti anbefalinger til hvordan gastronomi kan øge eksporten af danske fødevarer, udvikle bedre måltidsvaner,Læs mere

Kender du DRC’s jobportal?

Jobannoncer på thehost.dk Søger du job eller mangler du arbejdskraft, så husk at du kan finde dit næste job, eller nå din næste nye medarbejder gennem DRC’s jobportal. På hjemmesidenLæs mere