Nyheder

Danskerne har fokus på madspild

Kampen mod madspild har for alvor taget fat i danskerne, og en ny undersøgelse fra Danmark Statistik viser gode resultater. I disse uger fejrer Danmarks største bevægelse mod madspild, StopLæs mere

Fødevarestyrelsen indfører nyt kontrolkoncept

Fødevarekontrollen er som led i et nyt fødevareforlig omlagt. Det betyder, at der nu bliver færre almindelige basiskontroller og flere prioriterede kontroller samt flere målrettede kampagnekontroller. Fra den 1. januarLæs mere

Nimb Bar’n’Grill vil redefinere grillmaden

Hvem siger, at en grillrestaurant partout skal servere store bøffer? Oftest er en grillrestaurant synonym for et spisested med store, røde bøffer. Det billede ønsker Nimb Bar ’n’ Grills nye køkkenchef, Gabriel Hedlund,Læs mere

Vigtige ændringer i restaurationsloven

Den. 1. juli 2017 trådte en række ændringer og lempelser af restaurationsloven i kraft. Ændringerne er udtryk for en klar imødekommelse af en række af de ønsker, DRC i enLæs mere

DRC indgår ny samarbejdsaftale

Ny DRC-samarbejdsaftale giver kvalitet på rekrutterings- og vikarydelser og aftalen giver nu DRC-medlemmer særligt gode vilkår på rekruttering og vikarydelser hos Danmarks største leverandør af personale til HOREKA. Aftalen med AssistanceLæs mere

Ny White Guide Nordic på gaden

I går blev lanceringen af den fjerde udgave af White Guide Nordic fejret i København. Danske Geranium topper listen over regionens 341 bedste restauranter. Efter Geranium følger Esperanto og Fäviken Magasinet i Sverige, MaaemoLæs mere

Arbejdstilsynet tjekker unges sommerjob

Hver sommer bliver der anmeldt over 100 arbejdsulykker, hvor det er en ung under 18 år, som er kommet til skade på jobbet. Derfor sætter Arbejdstilsynet igen i år fokusLæs mere

Aarhus har fået ny cocktailbar

Baren Loulou er et samarbejde mellem Restaurationskompagniet og restaurant KöD. Til hverdag er det en cocktailbar, men er man et selskab, kan man kombinere mad og drikke, og opleve kompetencerne fra beggeLæs mere