Nyt samarbejde mellem Brøchner Hotels og Kadeau

’Hotel Herman K’ er navnet på det nye femstjernede hotel, som Brøchners Hotels åbner til juni. Et hotel, der også skal danne rammer for Michelin-restauranten Kadeau, som skal medvirke til at skabe en fuldendt oplevelse.

For Brøchners Hotels var ønsket at finde en restauratør, der kunne afspejle hotellets høje standard, hvilket Michelin-restauranten Kadeau opfylder til fulde. Med dette samarbejde har gæster og lokale københavnere nemlig udsigt til unik gastronomisk forkælelse, og for Brøchners Hotels går det hånd i hånd med ambitionen om at styrke København som en attraktiv by og rejsedestination.

”Vi arbejder målrettet på at sætte København på verdenskortet og skabe unikke hoteloplevelser af international karakter, der er integreret i lokalområdet. Vi er enormt stolte over samarbejdet med Kadeau, og vi glæder os til sammen at skabe et sted, der kan tiltrække gæster fra ind- og udland, og som også københavnerne vil benytte sig af,” siger Karim Nielsen, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

Også Kadeau ser frem til det nye samarbejde. Om konceptet fortæller medejer af Kadeau, Nicolai Nørregaard:

”Vi har længe flirtet med Brøchner Hotels og glæder os meget til samarbejdet. Vi deler de samme værdier og stræber begge efter at skabe nye, unikke gæsteoplevelser, som løfter standarden. Vores mål er at skabe et sted for alle med vores særlige Kadeau-ånd. Hvor stemningen er i top, og maden emmer af kvalitet og gode råvarer”.

Hotel Herman K er en del af boutique hotel-kæden, og vil være at finde i den gamle transformerstation på Bremerholmen i København. Det vil byde på luksuriøse arkitektoniske rammer, hvor kombinationen af kulturhistorie og moderne innovation sættes i spil.

Læs interviewet med Karim Nielsen, adm. direktør hos Brøchners Hotels i The Host #7 2017