Hør podcast fra DRC’s årsdag

På DRC's årsdag 2019 blev der debatteret 'Kød på menuen' og 'Arbejdskraft i restaurationsbranchen'. Begge debatter ligger nu klar som podcast.

Var du forhindret i at deltage på dagen, eller ønsker du at genhøre debatterne fra årsdagen på Aros i Aarhus, så bør du lytte med på DRC's første to podcasts.

Kød på menuen
Stemningen var god, da Thomas Rode (Kok, Ejer og medstifter af Rigtigmad.dk), Anders Aagaard (Stifter af Madklubben), Kim Rahbek (Stifter af Sticks’n’Sushi, talsmand for REGA) og Dorthe Witting (HR-direktør, Copenhagen Concepts) blev konfronteret konfronteret med bæredygtighedsudfordringerne i  restaurationsbranchen - og særligt udfordringerne ved at skære ned på kødet på menukortet.

Hør panelets bud på, hvordan fremtidens restaurant ser ud og hvordan du som restauratør kan mindske andelen af kød på tallerkenen og servere alternativer, som gæsten også køber ind på.

Moderator: Lars Bjerregaard (Journalist på Politiken og Heartbeats m.fl.).


Lyt med på podcasten 'Kød på menuen'.


Arbejdskraft i restaurationsbranchen
Årsdagens anden debat satte fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere i restaurationsbranchen samt paradigmeskiftet i udlændingepolitikken, som den tidligere regering sammen med DF og Socialdemokratiet vedtog i februar i år.

For det er vanskeligt at tiltrække og holde på den gode arbejdskraft i den danske restaurationsbranche. Hvorfor oplever branchen disse udfordringer? - og hvad stiller vi op med dem?

Det blev gjort mere konkret af vores fire medvirkende brancheprofiler Kim Rahbeck (Stifter af Sticks’n’Sushi, talsmand for REGA), Dorthe Witting (HR-direktør, Copenhagen Concepts), Jacob Niebuhr (Restauratør, Formand for DRC) og Anders Aagaard (Stifter af Madklubben), som hver især delte ud af deres holdninger, viden og erfaring.

Moderator: Lars Bjerregaard (Journalist på Politiken og Heartbeats m.fl.).


Lyt med på podcasten 'Arbjedskraft i restaurationsbranchen'.

 

Følg DRC's podcast-profil her: https://thehostdk.podbean.com/