Prisvindere af Den Danske Spiseguide

Der var godt humør på Hotel Hesselet i Nyborg, da Den Danske Spiseguide i søndags uddelte årets i alt 18 priser. DRC ønsker stort tillykke til alle vinderne.

Udover top-kategorien 'Årets Restaurant', der gik til københavnske AOC, blev der uddelt 17 andre priser, hvoraf flere gik til nordjyske køkkener.

Restaurant Essens i Frederikshavn, Restaurant Fusion i Aalborg samt kokkeprofilen Kenneth Toft-Hansen fra Svinkeløv Badehotel var blandt dem, der kunne bryste sig af sine velfortjente priser. Stort tillykke til alle vinderne.

Nedenfor ses en samlet liste over årets vindere af Den Danske Spiseguide 2019:

  • Årets Gennembrud: Alchemist 2.0, København
  • Årets Grønne Køkken: Noma, København
  • Årets Exotic/Spicy: Fusion, Aalborg
  • Årets Restaurantchef: Jesper Kristensen, Pasfall
  • Årets Restaurant Profil: James Spreadbury, Noma
  • Årets Teamwork: Kadeau, København
  • Årets Fisk-/Skaldyrsrestaurant: Essens, Frederikshavn
  • Årets Bistro/Brasseri/Trattoria/Spisested: Skipperstuen, Dyvig Badehotel
  • Årets Landevejskro: Fladbro Kro, Randers
  • Årets Smørrebrød/Frokostrestaurant: Schønnemann, København
  • Årets Avec&Vinkort: Dyvig Badehotel, Nordborg
  • Årets Sommelier: Søren Haumann Jensen & Kent D. Sigerström, Frederikshøj, Aarhus
  • Årets Bo&Spis Adresse: Molskroen, Ebeltoft
  • Årets Oste: Molskroen, Ebeltoft
  • Årets Dessert: Dragsholm Slot, Hørve
  • Årets Souschef: Mikkel Barth, Pasfall
  • Årets Kokkeprofil: Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel
  • Årets Restaurant: AOC, København
Fototrediktering: Den Danske Spiseguide