SØGEMEDIER

Søgemedier er Danmarks største rådgivnings- og mediehuse med hovedkontorer i Aarhus og København samt erhvervsrådgivere fordelt over hele landet. Vi lever af at optimere virksomheders markedsføring og hjælper i dag mere end 6.000 kunder med at skabe synlighed online. Heriblandt over 100 restauranter og cafeer.

Vores team består af knap 200 kompetente fagfolk med spidskompetencer inden for rådgivning og produkter som Google Ads, Facebook, webdesign og SEO.

FORDELE SOM DRC-MEDLEM:

Søgemedier giver medlemmer af DRC attraktive rabatter på alle ydelser:

  • Rådgivning
  • Hjemmeside
  • Facebook firmaside eller annoncering
  • Google Ads / Display
  • SEO / Google My Business
  • Nyhedsbreve

Hvis du ønsker at høre mere, kan vi mødes til en uforpligtende snak om dine markedsføringsaktiviteter. Måske kan vi hjælpe dig med at optimere dine aktiviteter og skabe større vækst på bundlinjen?

Til mødet medbringer vi en synlighedsrapport, der viser din virksomheds placering på Google. Derudover opretter vi dig i SpotOn Live, så vi har det bedst mulige udgangspunkt for at give din virksomheds markedsføring et servicetjek.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Siden Søgemediers stiftelse i 2008 har målet været at rådgive vores kunder der, hvor de befinder sig. De må aldrig føle, at vi trækker smarte annonceringstiltag ned over hovederne på dem, bare fordi det er buzz-words lige nu. I stedet vil vi sikre os, at det er attraktivt og rentabelt for den travle virksomhedsejer at overlade ansvaret for sin annoncering og online markedsføring til os som sparringspartner.

Når vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige form for markedsføring, er det derfor altid med virksomhedens behov i centrum.

Bliv kontaktet af Søgemedier

Jeg er allerede medlem af DRC