To nye madstader åbner i Tivoli Food Hall

Tilhængere af det italienske køkken har nu fået en ekstra grund til at besøge Tivoli Food Hall.
Den 7. februar byder La Baracca Fresh Italian Pasta velkommen i nybygget madstade med sine italienske pastaklassikere. Den 3. april er det Kenn Husteds tur til at friste gæsterne med marokkanske lækkerier, når Wakha åbner.

Parret bag La Baracca har godt styr på de italienske klassikere. Franco er fra Firenze, også kendt som hjertet af Toscana, og Tatiana er af colombiansk oprindelse, men opvokset i Italien.

Franco og Tatiana glæder sig til at forkæle gæsterne i Tivoli Food Hall med klassiske pastaretter. Alt er hjemmelavet og produceret på stedet. Franco fra La Baracca siger om konceptet:

”Jeg er en ’street food man’, der kan lide det simple, men det skal være lækkert, hjemmelavet og autentisk. Baseret på de retter min italienske bedstemor serverede, og som er gået i arv i familien.”

Den 3. april åbner det nybyggede madstade Wakha, som tilfører Tivoli Food Hall nordafrikansk stemning. Bag Wakha står Kenn Husted, som har skabt en række københavnske åndehuller, som alle har den gode vin- og madoplevelse i centrum. Blandt andre Falernum, Paté Paté, Paté Paté Winebar & Tapas i lufthavnen, Vinbodegaen på Nørrebro og Frederiksberg og Props Coffee Shop i Blågårdsgade.

Kenn glæder sig til at tilføre Tivoli Food Hall marokkansk ”spice” med Wakha, der betyder OK på marokkansk:

”I Wakha kommer der til at være knald på både farverne og krydderierne. Stedet skal emme af varme og hygge, og det skal være et sted, hvor man har lyst til at blive lidt længere,” fortæller Kenn, som har et særligt forhold til Tivoli:

”Da jeg var barn, arbejdede min mor i Tivoli i restaurant Påfuglen og i Automathallen, så der kom jeg som lille”, afslutter han.

Fotokreditering: Tivoli Food Hall

DRC ønsker Tivoli Food Hall og de to nye madstader, La Baracca og Wakha, god vind med det italienske køkken.