Vælg en side

Webinar om bæredygtighed og hvordan du måler det

20. januar, 2023Bæredygtighed // Branchen

Med den grønne omstilling følger et støt stigende krav om dokumentation, som for mange kan betyde et administrativt bøvl. Derfor har DRC indgået en samarbejdsaftale med Valified. Det er en digital platform, der gør det nemmere og enklere at samle bæredygtighedsdata samt måle, rapportere og arbejde struktureret med den grønne omstilling og dokumentere f.eks. et CO2-regnskab. Dette værktøj, samt vejledning i brugen af det, tilbyder DRC ganske gratis for de første 50 virksomheder, der melder sig.

Tilmeld dig digitale møder og få en introduktion til den digitale platform Valified, som gør det muligt at dokumentere dit arbejde med bæredygtighed. Det er også for dig, som er nybegynder, og gerne vil lære noget om bæredygtighed i praksis. Længere nede i denne nyhed finder du også link til Kickstarter-forløb.

Hvorfor er det vigtigt?

Virksomheders fortælling om samfundsansvar har kort sagt bevæget sig fra tekst til tal. ESG-data er blevet et vigtigt redskab for leverandører, kunder og investorer, når de skal vurdere virksomhedens påvirkning på klima- og miljøforhold, sociale forhold – og oplysningerne skal være relevante, sammenlignelige og pålidelige.

Der er tale om data, der giver indblik i fx vandforbrug, CO2-regnskab, kønsdiversitet, lønforskelle m.m. Nye ESRS-standarder er på vej fra EU, og det er vigtigt at skabe sammenhæng med nye krav.

Introduktionsmødet finder sted digitalt den 31. januar fra kl.  13-14. Tilmeld dig her:

Hvordan kommer jeg i gang med rapportering efter intromødet?

Du tilmelder dig platformen her: Opret profil (valified.com)

– og så er der mulighed for 2 kickstarter forløb, som giver dig en gennemgang af platformen, og viser, hvordan du kan lave et CO2 regnskab og en bæredygtighedsrapport.

Kickstarter forløb finder sted digitalt den 7. februar:

og den 14. marts:

Hvis du vil se lidt mere om, hvad Valified er så brug 5 minutter på at se denne film: Kundens vej igennem Valified

Vil du vide mere om

vores arbejde?