Vælg en side

// Arbejdsmiljø //

AMO PARTNER

DRC og AMOpartner har indgået et samarbejde omkring arbejdsmiljø. AMOpartner tilbyder dig og din restauration et komplet og brugervenligt system, som online kan styre hele processen omkring bl.a. Kemisk APV, Datablade, Arbejdspladsvurdering og andre arbejdsmiljørelaterede opgaver.

 

Med AMOpartner får du fuldt overblik over arbejdsmiljøet, og kan nemt og hurtigt oprette og udsende de lovpligtige APV’er, herunder kemisk APV, som blev vedtaget ved lov i juli 2019.

AMOpartner slår sig på at kunne tilbyde markedets mest brugervenlige og komplette system, der ved APV-undersøgelser fremhæver problemområder, kommer med løsningsforslag og laver automatiske handlingsplaner med opgavestyring.

For at komme 360 grader rundt inden for arbejdsmiljøet, har AMOpartners tilføjet et komplet dokumenthåndteringssystem til styring af den lovpligtige arbejdsmiljømappe, hvorfra du også nemt og hurtigt kan oprette Kemisk APV/Risikovurderinger.

Du har dermed mulighed for at samle alle virksomhedens dokumenter (datablade, brugsanvisninger, beredskabsplaner mv.) nemt og sikkert og gøre disse tilgængelige for alle medarbejdere, via et medarbejderlogin. Desuden tilbyder AMOpartners, at hhv. ulykkeindberetning, medarbejderhåndtering og meget mere sker direkte fra AMO-systemet.

Som de eneste på markedet har AMOpartners apps til både Android og iOS, hvilket gør det muligt for ansatte at få hurtig adgang til alle vigtige dokumenter, der lovmæssigt skal være til rådighed.

DRC-MEDLEMSPRIS ER 1200 KR/ÅRLIGT UDEN BINDING

I nedenstående systempræsentation kan du få uddybende information om samarbejdet.