KOMPETENCEUDVIKLING TIL ALLE DER ARBEJDER I RESTAURATIONS- OG HOTELBRANCHEN

UDDANNELSE

For medarbejdere og ledere, der arbejder på restaurant, café, bar og hotel mv.

Forside » Uddannelse

DRC UDDANNER BRANCHEN

DRC har i samarbejde med branchen og professionelle offentlige og private uddannelsesudbydere sammensat uddannelsesprogrammer, som gør branchens medarbejdere og ledere dygtigere, mere kompetente og medvirker til at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. Læring er nemlig også en kilde til motiverede medarbejdere – og det gør fastholdelse af de rigtige medarbejdere meget nemmere.

Hvis man som virksomhed vil sikre fortsat udvikling af medarbejderen må man gå proaktivt til værks, og skabe incitamenter for læring, udvikling og uddannelse på sin virksomhed. Og her har DRC gjort det nemt for dig. Scroll ned af siden og find de(n) uddannelse(r), som er relevante for dig og dine medarbejdere.

Uddannelse for restaurations- og hotelbranchen

UDDANNELSE TIL MEDARBEJDERE

DANISH HOSPITALITY DIPLOMA

En uddannelse om service, værtskab, restaurantdrift, råvarer og bæredygtighed.

BASIC SKILLS

Et kort træningsprogram som træner i gæsteoplevelse og teamsamarbejde.

BÆREDYGTIG SERVICEDESIGN

En akademiuddannelse om hvordan du driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed.

ANVENDT ØKONOMI

En akademiuddannelse, hvor du opnår et højere niveau af økonomisk forståelse samt bedre indtjening.

SERVICE

En akademiuddannelse om udvikling af gæsterejsen og kontaktpunkterne til glæde for gæsterne.

UDDANNELSE TIL LEDERE

GRUNDUDDANNELSE

En uddannelse som styrker leders kompetencer til bl.a. at fastholde medarbejdere. 

FORRETNINGSFORSTÅELSE

En uddannelse om økonomistyring, indsatsområder, budget og prissætning. 

Uddannelse til medarbejdere på restaurant, cafe, bar og hotel