SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

KOMPETENCEUDVIKLING TIL ALLE DER ARBEJDER I RESTAURATIONS- OG HOTELBRANCHEN

UDDANNELSE OG KURSER

For medarbejdere og ledere, der arbejder på restaurant, café, bar og hotel mv.

DRC UDDANNER BRANCHEN

DRC har i samarbejde med branchen og professionelle offentlige og private uddannelsesudbydere sammensat uddannelsesprogrammer, som gør branchens medarbejdere og ledere dygtigere, mere kompetente og medvirker til at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. Læring er nemlig også en kilde til motiverede medarbejdere – og det gør fastholdelse af de rigtige medarbejdere meget nemmere.

Hvis man som virksomhed vil sikre fortsat udvikling af medarbejderen må man gå proaktivt til værks, og skabe incitamenter for læring, udvikling og uddannelse på sin virksomhed. Og her har DRC gjort det nemt for dig. Scroll ned af siden og find de(n) uddannelse(r), som er relevante for dig og dine medarbejdere.

Uddannelse for restaurations- og hotelbranchen

UDDANNELSE TIL MEDARBEJDERE

DANISH HOSPITALITY DIPLOMA

En uddannelse om service, værtskab, restaurantdrift, råvarer og bæredygtighed.

BASIC SKILLS

Et kort træningsprogram som træner i gæsteoplevelse og teamsamarbejde.

SPECIALUDDANNELSE

BÆREDYGTIG SERVICEDESIGN

En uddannelse om hvordan du driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed.

ANVENDT ØKONOMI

En uddannelse, hvor du opnår et højere niveau af økonomisk forståelse samt bedre indtjening.

SERVICE

En uddannelse om udvikling af gæsterejsen og kontaktpunkterne til glæde for gæsterne.

UDDANNELSE TIL LEDERE

GRUNDUDDANNELSE

En uddannelse som styrker leders kompetencer til bl.a. at fastholde medarbejdere. 

FORRETNINGSFORSTÅELSE

En uddannelse om økonomistyring, indsatsområder, budget og prissætning. 

Uddannelse til medarbejdere på restaurant, cafe, bar og hotel