Vælg en side

KOMPETENCEUDVIKLING TIL ALLE DER ARBEJDER I RESTAURATIONS- OG HOTELBRANCHEN

UDDANNELSE

For medarbejdere og ledere, der arbejder på restaurant, café, bar og hotel mv.

Forside » Uddannelse

DRC UDDANNER BRANCHEN

DRC har i samarbejde med branchen og professionelle offentlige og private uddannelsesudbydere sammensat uddannelsesprogrammer, som gør branchens medarbejdere og ledere dygtigere, mere kompetente og medvirker til at skabe fremtidens attraktive arbejdspladser. Læring er nemlig også en kilde til motiverede medarbejdere – og det gør fastholdelse af de rigtige medarbejdere meget nemmere.

Hvis man som virksomhed vil sikre fortsat udvikling af medarbejderen må man gå proaktivt til værks, og skabe incitamenter for læring, udvikling og uddannelse på sin virksomhed. Og her har DRC gjort det nemt for dig. Scroll ned af siden og find de(n) uddannelse(r), som er relevante for dig og dine medarbejdere.

Uddannelse for restaurations- og hotelbranchen

UDDANNELSE TIL LEDERE

LEDERUDDANNELSE

En turbouddannelse som styrker lederes kompetencer til bl.a. at fastholde medarbejdere

FORRETNINGSFORSTÅELSE

En uddannelse om økonomistyring, indsatsområder, budget og prissætning

DEN NYE LEDER

En uddannelse skal skaber tryghed i lederskabet

UDDANNELSE TIL MEDARBEJDERE

BASIC SKILLS

Et kort træningsprogram som træner i gæsteoplevelse og teamsamarbejde

ARBEJDSMILJØ

Den obligatoriske uddannelse med grundlæggende viden om arbejdsmiljø

SERVICE, oplevelser og værtskab

En akademiuddannelse om udvikling af gæsterejsen og kontaktpunkterne til glæde for gæsterne

Uddannelse til medarbejdere på restaurant, cafe, bar og hotel