Vælg en side

// Betalingsterminaler //

VERIFONE

DRC og Verifone Denmark A/S har samarbejdet igennem mere end 10 år. Verifone er Danmarks største leverandør og producent af betalingsløsninger, og har mere end 30 års erfaring med at levere sikre og hurtige løsninger til alle slags butikker – både store og små, og har rigtig mange restauranter og cafeer som kunder. Verifone arbejder altid på at være på forkant med det nye – og har derfor også en åben platform, der sikrer, at butikkerne ikke behøver at fravælge muligheder som fx mobile betalinger direkte på terminalen. De nyeste terminaler er sikkerhedsgodkendte helt til udgangen af 2029 og fungerer uden PSAM, hvilket giver dig absolut frihed i valget af kortindløser.

Verifone tilbyder både et traditionelt køb af betalingsterminaler og valgfrie servicepakker eller du kan leje en terminal med en All in One pakke, hvor du frit kan sammensætte terminaltypen og serviceniveauet til en fast lav månedlig pris. Der er tre pakker at vælge imellem – Basis, Premium og Premium Plus. I Basis pakken er der bl.a. ombytningsservice og telefonsupport i hverdagen, hvorimod Premium pakkerne bl.a. indeholder onsite-service (teknikerbesøg) og udvidet telefonsupport. Du kan læse mere om deres All in One pakker HER.

Verifones klare mål er at levere løsninger og kundeservice, der gør de danske restaurationers og cafeers hverdag nemmere.

FORDELE SOM DRC-MEDLEM

  • Du sparer altid 25% på listeprisen ved køb af terminaler – uanset antal terminaler.

  • Du sparer altid 10% på All in One aftaler.

  • Gratis oprettelse ved både køb og leje (normalpris 499,-).