Vælg en side

// Betalingsaftale //

Nets

I samarbejde med Nets kan du, som medlem af DRC, samle alle dine betalingsaftaler hos Nets til en god pris.

Hos Nets tilbyder de alt, hvad du skal bruge for at kunne tage imod betalinger. Du kan få kortaftaler til alle typer af betalingskort, så du sikrer, at dine gæster kan betale med lige præcis det kort, de foretrækker. Og med en oppetid på mere imponerende 99,99 % er du garanteret både sikre og stabile betalinger.

Hovedparten af dine danske gæster vil nok foretrække at betale med Dankort, hvilket er godt for dig, da det oftest er billigst, når dine gæster betaler med Dankort. Det er i øvrigt kun hos Nets, du kan få en Dankort aftale.

Nets tilbyder betalingsløsninger til alle typer af virksomheder, både de helt små og de helt store, og selvfølgelig både til de fysiske butikker og webshops. Så uanset typen og størrelsen af dit spisested, kan de sammensætte en løsning, der dækker dine behov.

Lad Nets hjælpe med sætte dine aftaler op for dig, så sørger de også for, at betalingerne kører, imens du i stedet kan fokusere på dine gæster og den gode atmosfære.

 

Du får ekstra fordele - helt gratis

Som kunde hos Nets, får du også gratis adgang til Nets’ prisvindende MyPayments app. Appen giver dig fuldt overblik over alle dine betalinger og indsigt i udviklingen.

Du får også vigtig viden om dine kunder, som du kan bruge til at optimere din forretning. Du får også adgang til onlineportalen MyNets, hvor du bl.a. kan se alle dine betalingsdata, lave hurtige søgninger på transaktioner og se afregningsrapporter.

Brug appen og portalen som en hjælpende hånd i en travl hverdag, hvorfra du nemt og hurtigt finder alt hvad du skal bruge for at have et overblik over dine kortaftaler med Nets.

FORDELE SOM DRC-MEDLEM

Som medlem af DRC får du en række fordele hos Nets, bl.a.:

  • Modtag alle de mest populære betalingskort
  • Konkurrencedygtige servicegebyrer
  • 0 kr. i oprettelsesgebyr og 0 kr. månedsafgift på kortaftaler
  • Udbetaling af din omsætning efter 2 blot bankdage
  • Kompetent kundeservice som selvfølgelig alle taler dansk
  • Der er mulighed for både netto- og bruttoafregning* alt efter, hvad der passer dig bedst.
  • Har du kunder som betaler med firmakort, eller kort udstedt uden for EU, så har du mulighed for at lægge kortgebyret over til kunden – og derved spare penge
  • Udenlandske kunder kan få mulighed for at betale i egen valuta – og du kan lægge lidt ekstra på bundlinjen
  • Og ikke mindst en Dankort aftale (NB: Priser på Dankort er fastsat ved lov, så tilbud ligger uden for aftalen med specielle rabatter for DRC-medlemmer)

Nets er en del af Nexi, én af Europas førende betalingsleverandør. De håndterer milliarder af transaktioner årligt og er blandt de bedste betalingsprocessorer i Europa. Derudover investerer de mere end 300 millioner kroner årligt i IT og innovation.

Læs mere om Nets

* Bruttoafregning kræver dog først en risikovurdering af Nets

Logo_NETS_Color