Vælg en side

Et stærkt fællesskab for restauratører

BLIV MEDLEM

DRC tilbyder medlemskab til danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller mv. Medlemskab tilbydes alle restauratører - uanset om man har overenskomst eller ej. Som medlem af DRC bliver du en del af landets største branchefællesskab for restauratører med ca. 1.500 medlemsvirksomheder.

BLIV MEDLEM

ET STÆRKT FÆLLESSKAB FOR RESTAURATØRER

POLITISK ARBEJDE PÅ SAMTLIGE NIVEAUER

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på Christiansborg og kommunalt.

DRC er aktive i råd, nævn og udvalg og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - vi har alle et ansvar for, at branchen bliver hørt.

Læs om DRC's politiske arbejde og mærkesager

 

MEDLEMSFORDELE MED OMKOSTNINGSBESPARELSER

Du kan til enhver tid drage nytte af en lang række medlemsfordele og tilbud fra DRCs mange samarbejdspartnere. Således opnås store besparelser på bl.a. forsikring, pension, egenkontrol, indløsnings- og betalingsaftaler, grossister, vagtplanlægning, gas, el, brændstof og meget, meget mere.

Se hvad du kan opnå store besparelser på

 

BRANCHESPECIALISERET JURIDISK RÅDGIVNING

Som medlem i DRC har du altid adgang til juridisk rådgivning og advokatbistand. Vores juridiske afdeling er specialiseret i emner, der særligt kendetegner restaurationsbranchen.

Vi rådgiver i det daglige DRC’s medlemmer med højspecialiseret viden inden for arbejdsret og erhvervsret samt HR og uddannelse.

Læs mere om DRC's juridiske rådgivning

 

EN SAMLET STYRKE

EN STØRRE FÆLLES FRONT GIVER
STØRRE FÆLLES STYRKE

VÆRDIER OG SAMFUNDSANSVAR

DRC’s værdisæt og vedtægter bygger på samfundsansvar (CSR), herunder at sikre ansvarlig virksomhedsadfærd hos restaurationsbranchens aktører og værdikæder. Vi står bag brancheinitiativet REGA (Restauratørernes Garantiordning). Her sætter DRC fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i branchen. Når du er medlem af DRC har du adgang til CSR-rådgivning. Det er ikke et krav, at du er medlem af REGA.

Vi ønsker en bærdygtig udvikling af branchen, hvorfor vi også løbende tilbyder juridiske og branche relevante kurser. Ligeledes står vi i spidsen for en række uddannelser, som branchen medarbejdere har stor glæde af.

 

Som medlem i DRC er du automatisk medejer af brancheorganisationen, og du får indflydelse på branchen. Du bliver en del af et stort netværk af restauratører, hvor alle har mulighed for at komme til orde.

Vi har medlemmer, som ejer nogle af Danmarks allerstørste restaurationskæder, og medlemmer, der har små lokale restaurationer. Alle har en stemme. I DRC tror vi på sammenhold, og der er plads til alle.

Hos DRC sætter vi restauratørernes frihed i højsædet. Vi er en brancheorganisation, der arbejder i øjenhøjde med medlemmerne. Det gælder både vores juridiske afdeling, der er specialiseret i de emner, som medlemmerne dagligt bliver udfordret af - og vores bestyrelse, der selv er fagfolk og driver restaurationer.

DRC er en brancheorganisation af restauratører - for restauratører!

Pris for medlemskab i brancheorganisationen DRC afhænger af antal restaurationer. Læs mere om kontingentsatser.

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik