Vælg en side

ESG

ESG-RÅDGIVERE

Som medlem i DRC har du adgang til en række rådgivningsmuligheder inden for ESG-feltet.

Forside » ESG » ESG-rådgivere

ESG-RÅDGIVERE

Hos DRC har du som medlem adgang til at arbejde med bæredygtighed og ESG via vores partnere. Du kan læse mere om mulighederne herunder - og tag fat i os, hvis du har brug for sparring, så hjælper vi gerne på vej.

INFOOD - CO2-BEGREBER FØDEVARER

SUSTAINSPARTNERS - RÅDGIVING OG HANDLINGSPLAN

Infood leverer en fuldautomatisk digital platform til restauranter, caféer og professionelle køkkener til at give overblik, kontrol og meget præcis beregning af virksomhedens klimaaftryk på fødevareindkøb, som står for størstedelen af virksomhedens Scope 3 CO2-udledning. I platformen kan man også beregne aftrykket på de enkelte måltider og menuer samt automatisk udregning og klargøring af økologiregnskabet.

Infood tilbyder også specialiseret rådgivning omkring klimaoptimering med fokus på madindkøb, emballage, kemikalier og livscyklusanalyser - samt hvordan dette påvirker supply chain og forretningsområde. Infood kan specialudvikle og tilpasse platformen og hjælpe med integration i kundens andre systemer.

Sustainpartners hjælper små og mellemstore virksomheder med at få succes med bæredygtig udvikling, omstilling og ledelse ved at løfte deres vidensniveau, skabe bevidsthed og analysere deres muligheder for bæredygtig udvikling.

De hjælper med at forankre bæredygtighed helt ind i forretningsmodellen og DNA, sætter handling bag ideer og initiativer, og guider virksomhederne på rejsen.

Sustainpartners er certificeret partner i Valified platformen til at holde styr på data og udarbejde rapporter.

KÅRE RASMUSSEN - BÆREDYGTIGHEDSRÅDGIVNING 

- Sådan kommer du i gang

Kåre Rasmussen hjælper DRC’s medlemmer med bæredygtighedsrapportering og bæredygtighedskommunikation. Om der blot er behov for et par timers sparring til at få jer godt i gang eller I skal have lavet en komplet bæredygtighedsrapport, er helt op til jer.

Arbejdet med bæredygtighedsrapporteringen tager typisk udgangspunkt i rapporteringssystemet Valified og altid med udgangspunkt i DRCs branchestandarder.