Vælg en side

Branchespecialiseret

JURIDISK RÅDGIVNING

 

Vores juridiske afdeling har specialiseret sig i emner, der særligt kendetegner restaurations- og hotelbranchen. Afdelingen rådgiver i det daglige DRC's medlemmer med højspecialiseret viden inden for arbejdsret og erhvervsret.

Forside » JURIDISK RÅDGIVNING

JURIDISKE SERVICES

DRC's dygtige jurister sidder hver dag klar til at rådgive dig og skabe overblik og indblik i alle de regler og krav, der stilles til dig som restauratør. Vi indsamler og formidler de nødvendige informationer for restauranter, caféer, barer, cateringvirksomheder og hoteller mv., så din arbejdsdag kan blive mere enkel og overskuelig. Vores jurister yder forskellige typer af branchespecialiseret rådgivning.

TELEFONISK RÅDGIVNING

Om du har en mere generel forespørgsel eller står med et konkret problem på hænderne, er vores afdeling med juridisk rådgivning til rådighed ved telefonerne alle hverdage fra kl. 09-16 (fredage 09-15). DRC’s jurister besvarer juridiske spørgsmål over en bred kam, og vi opfordrer altid vores medlemmer til at ringe én gang for meget end én gang for lidt.

REPRÆSENTATION OG ADVOKATBISTAND

Vi repræsenterer hyppigt vores medlemmer ved mæglings- og forligsmøder, møder i Det Faglige Udvalg og Tvistighedsnævnet samt ved de civile domstole og Arbejdsretten. Inden et møde vil der altid ske en forventningsafstemning med medlemmet, således at vi sikrer det størst mulige udbytte i enhver situation. Vores jurister garanterer at leve op til de advokatetiske regler, og vil i enhver sag bidrage med kompetencer og indsigt. Det er iblandt vores kernemålsætninger at repræsentere medlemmerne på bedste vis; uanset om der er tale om juridisk rådgivning til en restaurant, café, bar, cateringvirksomhed eller hotel.

UDARBEJDELSE AF MATERIALE

Det er vores opgave at rådgive om rettigheder og forpligtelser i henhold til lovgivning og branchekutymer og i den forbindelse udvikle relevant materiale, der kan lette virksomhederne i deres dagligdag. Under medlemslogin har vi omfattende materiale til medlemmer, som dækker de områder inden for hvilke vi typisk modtager spørgsmål. Herudover udarbejder vores jurister løbende materialesamlinger inden for relevante områder, herunder bl.a. persondata, unge medarbejdere og elever. Ikke mindst indeholder vores hjemmeside paradigmer til de vigtigste dokumenter, man som arbejdsgiver vil komme ud for at skulle benytte i forbindelse med at lede og fordele arbejdet i virksomheden.
Kontakter formularer og materiale til medarbejdere i hotel og restuarationsbranchen

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik