SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Reglerne om registrering af hotelgæster er ændret med en ny bekendtgørelse fra Integrationsministeriet - nr. 1136 af 1. okt. 2007, Bekendtgørelse om udlændinges adgang her til landet.

Ændringerne i den nye bekendtgørelse er ikke dramatiske. Det er fortsat således, at alle ankomne udenlandske gæster skal registreres med flg. oplysninger:

  • Fulde navn
  • fødselsdato
  • nationalitet
  • fast bopæl
  • ankomstdato
  • type og nr. på pas eller anden rejselegitimation

For gæster fra de nordiske lande stilles ikke krav om pas eller rejselegitimation. For danske gæster stilles alene krav om registrering af navn, stilling og bopæl.
De nye regler gælder især kravene til anmeldelse og protokollering. Gæsterne skal udfylde en anmeldelsesblanket, hvorfra oplysningerne siden kan indføres i et kartotek eller en protokol, nu også edb-protokol eller hotelsystem. Anmeldelsesblanketterne kan dog også i sig selv udgøre protokollen.
Bemærk, at ledsagende ægtefæller, børn og ikke mindst deltagere i fællesrejser ikke behøver at udfylde blanketten.