SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Har du en pressehenvendelse eller generelle spørgsmål om branchen?

Flere medier benytter DRC som kilde til historier om branchen. Med ca. 1500 medlemsvirksomheder, er DRC branchens ansigt udadtil, og vi svarer derfor gerne på spørgsmål om branchen.

Vores formål er at opnå størst mulig indflydelse på branchens vilkår og varetage restaurations- og hotel branchens fælles interesser samt fremme sammenholdet i branchen og omverdenens accept.

DRC rådgiver, informerer og laver desuden et koncentreret lobbyarbejde lokalt og på landsplan for at profilere branchen og forbedre vilkårene for vore medlemmer.

Har du spørgsmål vedrørende organisationens mærkesager og synspunkter eller ønsker du en udtalelse fra DRC, bedes du kontakte pressechef Lars Bjerregaard.

DRC's Presse og kommunikationschef Lars Bjerregaard

Kontakt DRC's PRESSECHEF

LARS BJERREgAARD

PRESSECHEF

Lars er restaurations- og hotelbranchens go to-person, når det drejer sig om spørgsmål og henvendelser vedr. danske restauranter, caféer, barer, hoteller mv. Med et stor kendskab og et endnu større netværk forbinder han branchen, journalister og politikere med hinanden. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller ligger inde med en god historie.

 

lbj@thehost.dk | +45 93 40 49 24