Vælg en side

Vær med I DRC SILKEBORG

Silkeborg Restauratørforening

VÆR MED I SILKEBORG RESTAURATØRFORENING

Byens restauratører gået sammen i Silkeborg Restauratørforening, for at stå skulder ved skulder når tidens og branchens problematikker udfordrer driften og for at kunne have et samlet talerør i forhold til kommunale udfordringer og store events.

"Jeg er utrolig stolt af den opbakning vi har fået og at det nu er lykkedes at stifte Silkeborg Restauratørforening. Vi er klar til at byde alle restauratører i byen ind i fællesskabet" Benjamin Faber, formand for Silkeborg Restauratørforening

FORMÅL MED FORENINGEN

BLIV MEDLEM af SILKEBORG RESTAURATØRFORENING

Med Silkeborg Restauratørforening (DRC Silkeborg) er formålet at øge det kollegiale sammenhold mellem restauratørerne i Silkeborg og styrke branchens interesser på lokalt plan.

Foreningen ønsker ligeledes at fremme social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed for branchen, herunder at sikre ansvarlig virksomhedsadfærd hos branchens aktører og i aktørernes værdikæder.

Medlemskab af Silkeborg Restauratørforeningen koster årligt 2.500 kr. eks. moms. pr. indmeldt virksomhed. Ved mere end to enheder er kontingentet maksimalt 5.000 kr. eks. moms.

NYT FRA FORENINGEN

Bestyrelse i Silkeborg Restauratørforening

BESTYRELSE OG KONTAKTPERSONER

INFORMATION FRA den STIFTENDE GENERALFORSAMLING

Bestyrelse
Benjamin Faber, Humlechok, Formand
Jesper Niebuhr, Evald Brasserie & Cafe, Næstformand
Sanne Jensen, La Casita
Knud Christensen, Roxy Malt
Christian Kærgaard Petersen, Four Hands
Bjarke Schmidt, Cafe Original (Suppleant)

Kontaktpersoner
Formand Benjamin Faber (tlf. 23 32 22 82, mail benjamin@humlechok.dk)
Presseansvarlig Jacob Niebuhr, Babba (tlf. 20 42 04 90, mail jacob@evald.nu)
Medlemschef Gorm Johansen, DRC (tlf. 71 99 81 63, mail gj@thehost.dk)

Ønsker du at vide mere om den stiftende generalforsamling for Silkeborg Restauratørforening, som blev afholdt d. 10. januar 2024, så kan du bl.a. læse referat, deltagerliste, foreningens vedtægter og udkast til forretningsorden.