Vælg en side

Danmarks Frokost- & Cateringleverandører (DFCL)

Som medlem af vores brancheorganisation har du gode muligheder for sparring, netværk og ikke mindst gode samarbejdsaftaler, som gør at du kan spare penge på det, som du har brug for i din virksomhed.

 

Juridisk støtte og bistand

Vi er stolte af, at vi som brancheorganisation kan tilbyde professionel juridisk rådgivning, til sager hvor du almindeligvis ville tage fat i en advokat og efterfølgende få en dyr regning. I dit medlemskab vil dette være indregnet. Det kan f.eks. være hjælp til ansættelseskontrakter eller rådgivning om opsigelser, bortvisninger, barsel, sygdom, ferie mv.

 

Unikke samarbejdsaftaler – økonomiske fordele

I DFCL kan vi også tilbyde gode samarbejdsaftaler som kan give dig økonomiske fordele. Her er blot et udpluk af dem:

  • Grossist aftale med Dagrofa Foodservice – Individuel bonus og fakturarabat i forhold til det enkelte medlems køb samt mulighed for 50 individuelle nettopriser
  • Brændstof – rabat på benzin og Disel i forhold til listepris, bilvask og AdBlue-produkter med mere mere
  • Gasleverandør - tilbyder komplette gasløsninger til din virksomhed – både i flasker og i tank samt udstyr til køkkenet
  • El-leverandør – el-tjek, råd og vejledning i, hvordan I kan optimere jeres energiforbrug, sikrer at i afløfter jeres energiafgifter optimalt, og opkræves den korrekte pris mod netselskaberne (Net-tariffer).
  • Pensions og sundhedsforsikring – pensions-og sundhedsforsikringspakke hos PFA, personlig og uvildig rådgivning af jeres pensionsløsning samt skræddersyet løsning af jeres pensionsordning.

 

Netværk

Som medlem af DFCL bliver du en del af et netværk, som repræsenterer alle kanter af Danmark. Vi har årligt to regionale møder på henholdsvis Sjælland, og Jylland, hvor vi tager lokale problemstillinger og emner op. Ved hvert møde vil det at kunne netværke med hinanden være af højeste prioritet, vi kan derfor garantere at der er afsat god tid til, at I kan have de uformelle gode dialoger og lære hinanden bedre at kende. Der vil ydermere afholdes fire online netværksmøder med specifikke tematikker, hvor der vil være tid og plads til debat, tanker og sparring imellem medlemmerne.

Antal ansatte Medlemskab DRC Medlemskab DFCL Rådgivningstimer
Under 5 5.000 2.000 Ubegrænset
5-14 10.000 2.000 Ubegrænset

Ved flere ansatte, kontakt Romy Andersen på tlf. 60 25 73 33, angående pris. 

 

Ingen opsigelsesvarsel det første år

For nye medlemmer er der ingen opsigelsesvarsel det første år. Man kan stoppe sit medlemskab helt frem til indbetaling af kontingent for andet år.  Normalt skal en opsigelse varsles senest 31/8 for udmelding efterfølgende år.

 

dfcl formand Ronni Lundegaard

VIL DU VIDE MERE OM DFCL?

RONNI LUNDEGAARD

BESTYRELSESFORMAND I DFCL

Ronni har et stor kendskab til catering- og frokostbranchen, da han han til hverdag driver virksomheden Choicefood. Ronni vil med sit formandskab i DFCL kæmpe for, at branchen opnår endnu større politisk anerkendelse og ikke mindst vil han styrke fællesskabet blandt frokost- og cateringleverandørerne i Danmark.

 

dfcl@thehost.dk | +45 24 21 33 26

 

 

dfcl politisk konsulent romy andersen

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DFCL's POLITISKE ARBEJDE?

ROMY ANDERSEN

POLITISK KONSULENT

Romy har en solid politisk viden om branchen og har et bredt politisk netværk. Hun ved hvad der rører sig i branchen, i kommunerne og på Christiansborg.

 

roa@thehost.dk | +45 60 24 73 33

FØLG MED PÅ VORES SOCIALE MEDIER