Vælg en side

Danmarks Frokost- & Cateringleverandører (DFCL)

Som medlem af DFCL har du mulighed for at sparre og netværke med dine kollegaer samt at komme med dine inputs til hvordan vi kan gøre branchen bedre og mere attraktiv. Du bliver løbende orienteret om nyheder i branchen samt div. ændring i lovgivning, fødevarehåndtering m.v. Du får også adgang til gode indkøbsaftaler og juridisk bistand, som hurtigt kan tjene dit kontingent hjem.

 

Juridisk støtte og bistand

Vi er stolte af, at vi som brancheorganisation kan tilbyde professionel juridisk rådgivning, til sager hvor du almindeligvis ville tage fat i en advokat og efterfølgende få en dyr regning. I dit medlemskab vil dette være indregnet. Det kan f.eks. være hjælp til ansættelseskontrakter eller rådgivning om opsigelser, bortvisninger, barsel, sygdom, ferie mv.

 

Unikke samarbejdsaftaler – økonomiske fordele

DFCL kan vi også tilbyde gode samarbejdsaftaler som kan give dig økonomiske fordele. Her er blot et udpluk af dem:

  • Grossistaftale med Dansk Cater – Der ydes en attraktiv rabat på det brede sortiment. På topvarer tilbydes en nettopris. Der aftales bonus ved indgåelse af leveringsaftale. Der tilbydes adgang til systemkøb
  • Brændstof – rabat på benzin og Disel i forhold til listepris, bilvask og AdBlue-produkter med mere mere
  • Gasleverandør - tilbyder komplette gasløsninger til din virksomhed – både i flasker og i tank samt udstyr til køkkenet
  • El-leverandør – el-tjek, råd og vejledning i, hvordan I kan optimere jeres energiforbrug, sikrer at i afløfter jeres energiafgifter optimalt, og opkræves den korrekte pris mod netselskaberne (Net-tariffer).
  • Pensions- og sundhedsforsikring – pensions-og sundhedsforsikringspakke hos PFA, personlig og uvildig rådgivning af jeres pensionsløsning samt skræddersyet løsning af jeres pensionsordning.
  • Erhvervsforsikring - Forsikringstjek af brancheeksperter fra FPR med fokus på undersøgelse af nuværende dækninger og summer. Der gives et skræddersyet forsikringsprogram som er tilpasset branchen og det enkelte medlems behov

 

Netværk

Som medlem af DFCL bliver du en del af et netværk, som repræsenterer alle kanter af Danmark. Vi har årligt to regionale møder på henholdsvis Sjælland, og Jylland, hvor vi tager lokale problemstillinger og emner op. Ved hvert møde vil det at kunne netværke med hinanden være af højeste prioritet, vi kan derfor garantere at der er afsat god tid til, at I kan have de uformelle gode dialoger og lære hinanden bedre at kende. Der vil ydermere afholdes fire online netværksmøder med specifikke tematikker, hvor der vil være tid og plads til debat, tanker og sparring imellem medlemmerne.

 

Antal ansatte Medlemskab DRC Medlemskab DFCL Rådgivningstimer
Under 5 5.000 2.000 Ubegrænset
5-14 10.000 2.000 Ubegrænset

Ved flere ansatte, kontakt Romy Andersen på tlf. 60 24 73 33, angående pris.

 

dfcl formand Ronni Lundegaard

VIL DU VIDE MERE OM DFCL?

HEIDI SVARRE

BESTYRELSESFORMAND I DFCL

 

dfcl@thehost.dk | +20 30 33 76 

 

 

dfcl politisk konsulent romy andersen

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DFCL's POLITISKE ARBEJDE?

ROMY ANDERSEN

POLITISK CHEF

Romy har en solid politisk viden om branchen og har et bredt politisk netværk. Hun ved hvad der rører sig i branchen, i kommunerne og på Christiansborg.

 

roa@thehost.dk | +45 60 24 73 33

FØLG MED PÅ VORES SOCIALE MEDIER