Vælg en side

MAGASIN OM NYE INITIATIVER

FREMTIDENS DRC

DRC har vi lagt en plan for at styrke og udbygge sekretariatets ydelser, så vi bedst kan understøtte og hjælpe jer medlemmer i en tid med øget konkurrence og nye forbrugerkrav.

 

FREMTIDENS DRC ER ET STYRKET DRC

Det er ingen hemmelighed, at restaurationsbranchens seneste femten måneder næsten udelukkende har stået i coronaens tegn. Men nu hvor størstedelen af danskerne har fået første vaccinestik, restriktionerne løbende hæves, og smittekurven er nedadgående, kan branchen endelig se ind i en tid med andre og mere fremsynede dagsordener.

Sammen skal vi genopbygge branchen, og i DRC har vi lagt en plan for at styrke og udbygge sekretariatets ydelser, så vi bedst kan understøtte og hjælpe jer medlemmer i en tid med øget konkurrence og nye forbrugerkrav.

Den plan vil vi rigtig gerne dele med jer, så I kan høre om alle de spændende initiativer, vi søsætter i den kommende tid. Til formålet har vi lavet et lille magasin, hvor du kan læse mere om vores visioner for det fremtidige DRC, om de områder af branchen, vi har sat os for at løfte, og - ikke mindst – om den investering, som forandringen kræver, i form af nye kontingentsatser. Rigtig god læsning!

 

 

 

 

DRC-Restauratoerernes-brancheorganisation