Vælg en side

CORONA

Gæster og corona

Senest opdateret den 12. november 2021.

Coronapas genindføres fredag den 12. november 2021.

Fra fredag d. 12/11 skal personer fra 15 år bl.a. vise coronapas her:

    • Natklubber og diskoteker
    • Partybusser med servering af alkohol
    • Indendørs serveringssteder såsom restauranter og cafeer mm. (gælder ikke takeaway-steder mm.)
    • Ved forlystelser/kulturbegivenheder/arrangementer, medmindre arrangøren sikrer, at der enten er 200 eller færre tilskuere/deltagere indendørs eller 2000 eller færre tilskuere/deltagere udendørs. Kravet gælder for både siddende og stående deltagere.

Der vil gælde en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for at personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test samt for deltagere i politiske møder, valghandlinger mv. Coronapas gælder dermed heller ikke for udendørsservering - med mindre der er tale om et arrangement med over 2000 deltagere.

Hold dig opdateret på https://coronasmitte.dk/

Gyldigt coronapas

Coronapas er gyldigt, hvis man er vaccineret har et negativt testsvar (PCR eller lyntest/antigen) eller har været smittet med COVID-19 inden for de seneste seks måneder.

Coronapasset er gyldigt, hvis man er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
Man har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

Link til trepartsaftalen HER
Link til bekendtgørelse HER
Link til skiltning HER