Vælg en side

OPLEVELSESBRANCHENS EGET GAVEKORT

The Host Gavekortet

Virksomheder har købt gavekort til sine medarbejdere - og støtter nu oplevelsesbranchen

OplevelsesBRANCHENS EGET GAVEKORT

Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) står som de første i Danmark bag branchens eget landsdækkende The Host-gavekort til spise-, drikke- og overnatningsoplevelser. Gavekortet kunne i 2021 købes af virksomheder, der ville forkæle sine medarbejdere - og samtidig støtte branchen direkte med et tiltrængt økonomisk boost. Lige nu er over +600 oplevelsesforretninger tilmeldt og DRC har det absolut største udvalg på markedet. Gå på opdagelse i kortet længere nede på siden. Det er noget for enhver smag!

*OBS* Gavekortet sælges ikke længere til virksomheder, da det er politisk besluttet, at ordningen ikke forlænges. Gavekortet kan selvfølgelig fortsat anvendes af gavekortmodtager. Se længere nede på siden, hvor The Host-gavekortet kan anvendes.

Hvad gør The Host Gavekortet unikt?

  1. Det er markedets mest alsidige gavekort med et udvalg af +600 oplevelsessteder.
  2. Det garanterer, at pengene forbliver i oplevelsesbranchen og ikke ender i andre led (modsat andre gavekort).
  3. Det er supernemt at benytte. Betal med gavekortet på Dankort-terminalen og tjek nemt kortsaldoen gennem QR-koden på bagsiden af kortet.

Brug gavekortet i over +600 oplevelsesforretninger landet over

DRC vil booste hele oplevelsesbranchen

”Det er ingen hemmelighed, at restaurationsbranchen har lidt et voldsomt knæk efter et helt år med strenge restriktioner og nedlukning,” udtaler Torben Hoffmann Rosenstock, direktør i Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC), i en pressemeddelelse.

"Heldigvis har vi under hele forløbet oplevet en massiv støtte fra både erhvervslivet og borgerne. Alle vil virkelig gerne hjælpe. Men restauratørerne har behov for et gevaldigt boost for at komme tilbage på fode, og det har altså afstedkommet dette projekt om branchens helt eget gavekort.”

Hundredevis af virksomheder har støttet branchen gennem køb af gavekortet, herunder bl.a. slagterivirksomheden Danish Crown, advokatfirmaet Bech-Bruun og bryggerivirksomheden Royal Unibrew.