The Host gavekortet – Oplevelsesbranchens eget gavekort

Brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) står bag et landsdækkende The Host-gavekort til spise-, drikke- og overnatningsoplevelser, som virksomheder skattefrit kan forære medarbejdere (op til 1.200 kr. pr. stk). Gavekortets formål er give oplevelsesbranchen et tiltrængt økonomisk boost - samtidig med virksomheder kan give et skulderklap til sine medarbejdere. Lige nu er over +900 oplevelsesforretninger tilmeldt - gå på opdagelse i kortet herunder.

FOR VIRKSOMHEDER DER VIL KØBE GAVEKORT TIL MEDARBEJDERE

FOR OPLEVELSESFORRETNINGER DER VIL VÆRE MED I ORDNINGEN

Hvad gør The Host Gavekortet unikt?

  1. Det er markedets mest alsidige gavekort med et udvalg af +900 oplevelsessteder.
  2. Det garanterer, at pengene forbliver i oplevelsesbranchen og ikke ender i andre led (modsat andre gavekort).
  3. Det er supernemt at benytte. Betal med kortet på Dankort-terminalen og tjek nemt kortsaldoen.

Brug gavekortet i over +900 oplevelsesforretninger landet over

Du kan også se shoplisten A-Z her.

DRC vil booste hele oplevelsesbranchen

”Det er ingen hemmelighed, at restaurationsbranchen har lidt et voldsomt knæk efter et helt år med strenge restriktioner og nedlukning,” udtaler Torben Hoffmann Rosenstock, direktør i Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC), i en pressemeddelelse.

"Heldigvis har vi under hele forløbet oplevet en massiv støtte fra både erhvervslivet og borgerne. Alle vil virkelig gerne hjælpe. Men restauratørerne har behov for et gevaldigt boost for at komme tilbage på fode, og det har altså afstedkommet dette projekt om branchens helt eget gavekort.”

Mange virksomheder har allerede støttet branchen gennem køb af gavekortet, herunder bl.a. slagterivirksomheden Danish Crown, advokatfirmaet Bech-Bruun og bryggerivirksomheden Royal Unibrew, der begge har købt gavekort til samtlige deres medarbejdere.

FOR VIRKSOMHEDER DER VIL KØBE GAVEKORT TIL MEDARBEJDERE

FOR OPLEVELSESFORRETNINGER DER VIL VÆRE MED I ORDNINGEN