Kick-off til Danish Hospitality Diploma – efteråret 2021

Program for kick off:

Kl. 14.00-14.15
Velkommen og introduktion til uddannelsen
Gennemgang af uddannelsesprogram ved Mai Kappenberger/Birgitte Wad fra DRC samt en repræsentant fra den respektive skole - hhv. uddannelsesleder Torben Bastrup Nielsen (College 360), uddannelseschef Ivan Kausholt (ZBC) eller kursus- og projektchef Johan Kristensen Dal (HRS).

Kl. 14.15-15.00
Customer Experience Management (CEM) i oplevelsesindustrien
Oplæg v. Anders Justenlund, lektor og forretningsudvikler i International Hospitality og Service Management ved University College Nordjylland (UCN).

Udover at forske arbejder Anders Justenlund med at udvikle unikke spiseoplevelser og forretningsmodeller for virksomheder som bl.a. Ritz Paris, Le Bristol og Le Meurice. Han underviser og træner også hotelledere for internationale kunder som Marriott International og Hilton Worldwide.

I sit oplæg kortlægger han de emotionelle faktorer i kundeoplevelsen og viser deltagerne, hvordan arbejdet med Customer Experience Management kan løfte gæstens spise- eller hoteloplevelse til nye højder. Der vil også være et mindre workshopelement i form af gruppearbejde.

Kl. 15.00-15.15
Pause

Kl. 15.15-16.00
Karriereveje
En personlig fortælling fra branchen v. international hoteller og bestyrelsesmedlem Mai Kappenberger og særlig gæst.

Kl. 16.00-16.30
Sammenhængen mellem den gode gæsteoplevelse, den gode vært og det gode psykiske arbejdsmiljø
Et oplæg v. Birgitte Wad, chefkonsulent i DRC, der udforsker dynamikkerne i oplevelsesbranchen. Forholdet til kolleger og chefer og forholdet til gæster. Der sættes fokus på emner som diskrimination, krænkende adfærd, mobning, stress, konflikthåndtering mm.

Kl. 16.30-19.00
Skab den gode serviceoplevelse her og nu
Deltagerne forbereder sammen en middagsoplevelse for hinanden. De deles op i hold med ansvar for forret, hovedret, dessert, drikkevarer, borddækning, afrydning mm. Der laves middag med lokale og sæsonbaserede råvarer – hvis muligt fra skolernes egne køkkenhaver eller i samarbejde med lokale producenter.

Kl. 19.00-
Middag

skoler Danish Hospitality Diploma