SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Restauratørernes garantiordning

REGA er DRC's brancheinitiativ for restaurationsvirksomheder, som ønsker at garantere, at de arbejder systematisk og målrettet på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed; og at de er gennemsigtige omkring arbejdet.

REGA kendetegner og garanterer en høj standard, som bringer branchen helt i front med CSR ved at arbejde mere fokuseret og systematiseret med samfundsansvar – også internationalt.

I REGA tror vi på, at vi ved at løfte vores samfundsansvar kan skabe tillid til branchen, gladere medarbejdere og endnu mere tilfredse kunder. Med REGA skabes en best practice, der klarlægger både, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed, og hvordan man som branche kan samarbejde om et fælles initiativ med samfundsansvar i fokus.

REGA-samarbejdet stiller ikke blot garantier for dem, der indgår i samarbejdet, men også højere krav til samarbejdspartnere og andre interessenter. Derfor vil samarbejdet have indirekte betydning for mange i branchen.

Arbejdet i REGA indebærer, at alle medlemsvirksomheder indenfor to år indfører et ledelsessystem, der lever op til FN’s og OECD’s Retningslinjer for Ansvarlig Virksomhedsadfærd. FN’s Retningslinjer kræver at vi løbende forholder os aktivt og transparent til menneskerettighederne, altså kernen af social bæredygtighed. OECD’s Retningslinjer kræver herudover, at vi også forholder os til miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.