Vælg en side

En karrierefestival i København for restaurationsbranchen

The Host Festival

Branchens egen karrierefestival hvor unge ledige møder restaurationsbranchen

RESTAURATIONsBRANCHENS EGEN KARRIEREFESTIVAL

Danmarks Restauranter & Caféer, DRC, og Københavns Kommunes Jobcenter/Ungecenter inviterer igen til The Host Festival - Branchens egen karrierefestival! En anderledes karrierefestival, hvor unge ledige, og unge på spring til uddannelse, møder restaurationsbranchen i et uformelt miljø med mad, musik og god stemning.

Men vi kan ikke skabe en festival uden dig og din virksomhed! Vi har brug for din hjælp, så de unge på spring til uddannelse og job kan møde både virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som står klar til at fortælle, rådgive om og inspirere til job og karriere i en branche fuld af muligheder. Karrierer, der spænder vidt fra kokke og tjenere over klimabevidste frontløbere, der vil have reel indflydelse på alt fra bæredygtige indkøb til reduktion af madspild, og til unge mennesker, der godt vil prøve kræfter med ledelse.

Vi skal vise alt det bedste, som branchen kan. Vi mener nemlig ikke, at den traditionelle jobmesse med stande og pjecer er vejen frem, hvis man skal præsentere branchen optimalt og nå de unge i målgruppen på en måde som appellerer til dem.

KREATIVITET OG MÅLGRUPPE

Vi opfordrer jer til at tage den kreative hat på, når I skal møde de unge mennesker på The Host Festival og fortælle om jer selv og branchen. Jo mere gennemtænkt og inddragende jeres koncept er, jo nemmere er det at komme i kontakt og tale med deltagerne.

Det kan være I vil lave madværksted, hvor man laver sushi, dufter til vin, gætter en grøntsag eller ryster en cocktail eller noget helt andet som minigolf og dart. Mulighederne er mange.

I skal bemande jeres bod fra kl 14.00 - 17.00. I opfordres til at have 1-2 medarbejdere med, der har erfaring med at tage i mod og oplære unge i virksomheden. Eller medarbejdere, der selv har været i branchen siden de var unge. Og I må også meget gerne oplyse om I kan stille en guide til rådighed, som kan vise rundt på festivalen.

Inviter også alle jeres medarbejdere, der har mulighed for at komme og bed dem gerne tage en god ven med.

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Endelig er det en god ide at tænke jeres ansøgningsproces igennem. Tænk over hvordan I præsenterer job og karrieremuligheder bedst og hvordan I gør det nemt for ansøgerne og for jer at samle op på kontakten.

FESTIVALPROGRAM (opdateres løbende)

Hvor: Demokratigaragen, Rentemestervej 57, 2400 København NV
Hvornår: Den 27. april 2023
Tidspunkt: 14.00-21.00

Udover jeres boder vil der være talks, fællesspisning, quiz, loungeområde, koncert og DJ’s.

14.00
Festivalen åbner med besøg fra beskæftigelsesborgmester Jens-Kristian Lütken
Madværksteder/rekrutteringsboder virksomheder – gæt en grøntsag, åbne østers, lav en pizza, waiter run, alkoholfrie drinks osv.
Foodtrucks
Boder med uddannelsesinstitutioner og samarbejdspartnere
Salg af mad og snacks

16.00
Madværksteder med vinsmagning, cocktail mixing, ølsmagning og salg af alkohol

16.30
Grab and go-fællesspisning – gratis mad med voucher

18.00
Livekoncert og DJ i gården
Line Up:
Ung-Skab
SOMA
Demos Have Feelings Too

21.00
Festivalen slutter

QUIZ OG FÆLLESMIDDAG

Quiz på mobil, hvor deltagerne skal få svar fra de forskellige boder for at vinde.

Voucher til gratis fællesmiddag skal hentes hos boderne i deres åbningstid fra 14.00-17.00.

TILMELDINGSBLANKET TIL THE HOST FESTIVAL 2023

Endelig er det en god ide at tænke jeres ansøgningsproces igennem. Tænk over hvordan I præsenterer job og karrieremuligheder bedst og hvordan I gør det nemt for ansøgerne og for jer at samle op på kontakten.